Antena Meniu Search
x

Incendiu puternic la Galaţi. O vulcanizare plină cu cauciuri a ars ca o torţă, iar oamenii au ieşit speriaţi din case

Incendiu de proporţii la Galaţi, noaptea trecută. O vulcanizare plină cu cauciucuri a a ars ca o torţă.

Incendiu puternic la Galaţi. O vulcanizare plină cu cauciuri a ars ca o torţă, iar oamenii au ieşit speriaţi din case - Sursă: viata-libera.ro

Incendiu de proporţii la Galaţi, noaptea trecută. O vulcanizare plină cu cauciucuri a a ars ca o torţă, fiind necesară intervenţia a cinci autospeciale de stingere cu apă şi spumă, pentru lichidarea flăcărilor puternice. 

Localnicii din zonă au ieşit din case, treziţi de o bubuitură, dar şi de flăcările înalte care se ridicau deasupra vulcanizării. 

"Eram în casă și am auzit o bubuitură și după aceea am văzut flăcări mari”, ne-a spus un gălățean din zonă", a declarat un gălăţean.

”Am intervenit pentru lichidarea unui incendiu care se manifesta pe aproximativ 400 de metri pătrați. O persoană, paznicul, s-a ales cu arsuri de gradul unu și doi pe față și membrele superioare și a fost preluat de un echipaj al ambulanței pentru a fi transportat la spital”, a declarat lt. col. Eugen Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU Galați.

Potrivit primelor informaţii, incendiul ar fi izbucnit de la un reşou cu care pazicul vulcanizării obişnuia să se încălzească. O anchetă a pompierilor urmează să stabilească cu exactitate motivele izbucnirii flăcărilor

Pompierii au reușit să localizeze incendiul și, după două ore, au reușit să îl lichideze, fără ca acesta să se extindă și la alte locații.

Traficul în zonă a fost restricționat pe toată perioada intervenției.

Incendiul pare să fi pornit de la un reșou pe care paznicul îl folosea să se încălzească, dar cauza exactă o vor stabili pompierii în urma unei anchete.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Incendiu puternic la Galaţi. O vulcanizare plină cu cauciuri a ars ca o torţă, iar oamenii au ieşit speriaţi din case