Antena Meniu Search
x

Inima artistului Gabriel Cotabiţă e încă puternică, dar creierul ar putea fi afectat!

După stopul cardio-respirator, medicii îl ţin în continuare la terapie intensivă. Încă nu e conştient, spun apropiaţii. E intubat şi ventilat mecanic.

Vezi și

După stopul cardio-respirator, medicii îl ţin în continuare la terapie intensivă. Încă nu e conştient, spun apropiaţii. E intubat şi ventilat mecanic.

Problema e. cum trece vremea, spunea Gabriel Cotabiţă, într-un interviu, cu o oră înainte de a se prăbuşi în sala de fitness. Acum, vremea se scurge în tensiune maximă. Nu se ştie dacă are leziuni cerebrale. Până când a răspuns la măsurile de resuscitare, a trecut aproape o jumătate de ceas. Şi sunt îndoieli şi cu privire la întârzierea primului ajutor. 

Vocea inconfundabilă a lui. Gabriel Cotabiţă! Nu trădează nicio durere. Dimpotrivă. Cu o oră înainte de a cădea inconştient în sala de fitness, jurnalistul Radu Buzăianu a vorbit cu el, la o cafea. Era plin de energie şi cu o poftă nebună de viaţă.

Aproape o jumătate de oră, până când a răspuns la resuscitări, creierul artistului a fost neoxigenat. Ceea ce l-ar putea lăsa cu sechele pe viaţă, spune unul dintre cei mai buni medici neurochirurgi.

Nu e clar încă dacă artistul a fost resuscitat şi înainte de a veni echipajul SMURD. În primele minute, cele care sunt vitale. Reprezentanţii hotelului refuză să dea explicaţii publice.

Gabriel Cotabiţă a mai trecut printr-un infarct. Ştia că are probleme cu inima. De altfel, cu doar două zile înainte de stopul cardio-respirator, colegii noştri de la Antena Stars s-au întâlnit cu chiar într-o sală de fitness.

Acum, orele care trec sunt critice. Starea lui poate fi imprevizibilă spun medici care au reuşit să-l stabilizeze. Rămâne intubat şi ventilat la terapie intensivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Inima artistului Gabriel Cotabiţă e încă puternică, dar creierul ar putea fi afectat!