Antena Meniu Search
x

Înjunghiat în stradă, în faţa unui club din Gorj, un tânăr rămâne mutilat pe viaţă! Medicii i-au amputat piciorul

Imagini greu de privit vin din Bumbeşti-Jiu! Un tânăr de 24 de ani a fost înjunghiat de mai multe ori în faţa unui bar din oraş.

Vezi și

Imagini greu de privit vin din Bumbeşti-Jiu! Un tânăr de 24 de ani a fost înjunghiat de mai multe ori în faţa unui bar din oraş. Rănit grav, a reuşit să se ridice şi să mai facă doar câţiva paşi. Ca să-i salveze viaţa, medicii i-au amputat piciorul stâng. Altfel, ar fi sângerat până la moarte. Dar pericolul nu a trecut.

Atacul sălbatic a avut loc în plină stradă, cu câteva minute înainte de miezul nopţii. Tânărul de 24 de ani este fugărit de doi bărbaţi înarmaţi. În timp ce unul îl pune la pământ şi îl înjunghie de mai multe ori, celălalt îl loveşte cu picioarele. 

Cu răni grave, tânărul reuşeşte să se ridice. Doar câţiva metri a reuşit să mai meargă până când a căzut, inconştient, la pământ. 

"Din actele medicale a rezultat că victimei i-a fost pusă în primejdie viața, întrucât plaga înjunghiată la nivelul coapsei stângi a intersectat un vas mare al corpului, artera femurală. Victima a fost internată în stare de șoc hemoragic", se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj

Era într-o stare atât de gravă, încât medicii l-au transferat la un spital din Timişoara. Acolo, doctorii i-au amputat piciorul pentru a-i salva viaţa. 

Agresorul a fost arestat şi este cercetat pentru tentativă de omor. Ar fi un tânăr cunoscut în Bumbeşti Jiu pentru scandaluri.

În urmă cu patru ani, Flavius Deaconescu a fost condamnat la 10 luni de închisoare cu suspendare pentru infracțiuni rutiere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Înjunghiat în stradă, în faţa unui club din Gorj, un tânăr rămâne mutilat pe viaţă! Medicii i-au amputat piciorul