Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Intact Media Academy, sansa ta la o cariera in televiziune

Succesul incepe mereu cu o sansa. Pentru tinerii care urmeaza Intact Media Academy, sansa poate veni din primele zile de curs. Atunci incep trainerii sa stea cu ochii pe elevi, sa ii urmareasca si, in final, sa ii selecteze.

de Redactia Observator

la 21.03.2013 , 17:16

O poveste de succes de la IMA este a lui Marius Sorescu, tanarul care a invatat montaj si care a ajuns sa lucreze in regia de emisie de la GSP TV. Povestea lui Marius poate fi si povestea ta, daca vii cursurile Intact Media Academy!

Pentru Marius Sorescu, televiziunea nu era o necunoscuta. Ii prinsese gustul intr-o statie locala din Pitesti, dar statia s-a inchis si parca si drumul lui Marius: “Eu, reclama am vazut-o la televizor, traineri, experienta, oameni de la care ai ce invata”.

Vezi și

Asa a ajuns Marius cursant in seria a cincea la Intact media Academy. In timp ce mii de tineri erau in vacanta de vara, el a ales sa vina la ore.

In afara de munca la GSP TV, Marius a colaborat si la IMA News ca editor-montaj si i-a ajutat pe cursantii din seria a sasea sa isi pregateasca examenul final.

Drumul spre succes incepe cu o sansa. Intact Media Academy poate fi sansa ta daca te inscrii la cursuri. Dupa absolvire, poti fi selectat sa lucrezi ca redactor, reporter, prezentator, editor de montaj, cameraman. Poti sa afli secretele fotografiei si ale machiajului, poti deveni mai increzator si poti vedea lumea stirilor cu ochi de cunoscator.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Intact Media Academy, sansa ta la o cariera in televiziune