Antena Meniu Search
x

Cititor relaxat, pătimaș sau expert? Intră în clubul Librexclusive și află ce beneficii ai în funcție de modul în care citești!

Dacă te vei înscrie în clubul Librexclusive, vei beneficia de cadouri, reduceri, vouchere pentru comenzi ulterioare, prioritate la livrarea comenzilor și multe alte surprize pe care le vei adora.

de Redactia Observator

la 28.09.2020, 13:26

Vești excelente de la LIBREX, singura librărie din România cu transport gratuit la fiecare comandă, indiferent de valoarea acesteia: s-a lansat Clubul Librexclusive, de care poți beneficia și tu foarte simplu! Librexclusive este clubul unde pasiunea pentru citit îți este răsplătită și unde vei găsi întotdeauna #MotiveSăCitești!

Dacă te vei înscrie în clubul Librexclusive, vei beneficia de cadouri, reduceri, vouchere pentru comenzi ulterioare, prioritate la livrarea comenzilor și multe alte surprize pe care le vei adora. În plus, vei observa ca beneficiile se schimbă periodic, neștiind la ce să te aștepți (știm că îți place suspansul). Toate aceste surprize sunt direct proporționale cu valoarea comenzii și îți vom explica în continuare cum le poți obține.

Este foarte simplu să te înscrii în Clubul Librexclusive: tot ce trebuie să faci este să comanzi lunar cărți de minim 50 lei: la acest prag, vei fi considerat un cititor relaxat. Comenzile de 100 lei îți aduc titlul de Cititor Pătimaș, iar cele de 150 lei te vor transforma într-un cititor Expert. Pentru a afla ce fel de cititor ești, îți prezentăm în continuare caracteristicile fiecărui tip.

Cititor relaxat: hobby-ul tău este cititul, însă îți place să selectezi doar cărți deosebite, care să te impresioneze. Începi mai multe cărți, dar pe unele nu le termini pentru că nu îți plac atât de mult. Comanzi de obicei 2-3 cărți de minim 50 lei pe lună.

Cititor pătimaș: îți place să citești destul de mult și dacă descoperi un autor nou care te impresionează, vrei să îi citești toate cărțile. La fel se întâmplă și cu un anumit subiect sau gen literar. Adori reducerile și faci loc în bibliotecă pentru noile achiziții. De obicei comanzi de minim 100 lei pe lună și reușești să termini 2 cărți pe săptămână.

Cititor expert: orice nouă apariție trebuie să fie a ta. Discuți des despre cărți și adori să primești recomandări de la oamenii care au ca pasiune cititul. Nu ai un gen preferat, deoarece ,,devorezi” aproape orice titlu, indiferent de subiect. Comanzi cărți în valoare de minim 150 lei pe lună.

Sperăm că ai recunoscut ușor ce tip de cititor ești și că te vei înscrie în Clubul Librexclusive fără a mai sta pe gânduri. Ai numai de câștigat și poate în timp vei ajunge un cititor expert, dacă nu ești deja.

Dacă tocmai ai hotărât să comanzi de la LIBREX pentru a intra automat în Club, permite-ne să îți facem o recomandare: cartea Corupt de Penelope Douglas, care a fost tradusă și în România anul acesta. Este o carte deosebită, considerată deja bestseller pe plan internațional. Poate fi încadrată cu ușurință în categoria cărților de dragoste, însă are și elemente de suspans și de mister, deoarece sunt destule răsturnări de situație pe care nu le-ai fi putut anticipa.

Așadar, dacă printre hobby-urile tale se numără și cititul, te invităm cu drag să te alături Clubului Librexclusive și să te bucuri de beneficiile oferite! Lunar ai noi și noi surprize, așa că nu mai sta pe gânduri!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Cititor relaxat, pătimaș sau expert? Intră în clubul Librexclusive și află ce beneficii ai în funcție de modul în care citești!