Antena Meniu Search
x

Ion Petrisor, organizatorul "Miss Piranda", suspectat de contrabanda cu tigari

Manelistii ar putea ramane fara impresar. Mai exact, fara Ion Petrisor, organizatorul "Miss Piranda", suspectat de contrabanda cu tigari. Barbatul a mai ajuns dupa gratii din pricina asta.

Vezi și

Peste 60 de persoane au fost duse la audieri, in Suceava. Inainte de asta, mascatii au descins intr-o pensiune din localitatea Spataresti. N-au venit sa se cazeze, ci sa-l ridice pe patronul localului, Ioan Sava, zis "Casuta", suspectat c-ar fi unul dintre liderii si coordonatorii retelei care aducea ilegal din Ucraina si Republica Moldova tigari netimbrate.

Marfa era depozitata la Botosani sau Suceava, unde traficantii si-au stabilit cartierul general de multi ani. De aici, pachetele cu tigari plecau spre pietele din Spania, Germania si Marea Britanie.

In grupare, totul era bine pus la punct. Existau cumparatori, carausi, vanzatori si oameni de legatura intre ei sau vamesi. Numai in Romania, traficantii ar fi introdus peste un milion si jumatate de pachete de tigari.

In Bucuresti, gruparea ar fi condusa si coordonata de manelistul Ion Petrisor, cel care a mai avut probleme cu traficul de tigari si in anii trecuti, fiind chiar arestat. A fost ridicat si el astazi si e in drum spre sediul DIICOT Suceava.

A devenit cunoscut dupa ce a organizat ani la rand concursul "Miss Piranda". In ancheta sunt implicati si politisti din Anglia. In total, procurorii DIICOT au facut azi 56 de perchezitii in tara la suspectii de contrabanda.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Ion Petrisor, organizatorul "Miss Piranda", suspectat de contrabanda cu tigari