Antena Meniu Search
x

Iphone 8 a ajuns, oficial, şi în România. Totul despre cel mai dorit smartphone

Lunga aşteptare pentru împătimiţii tehonologiei a luat sfârşit - Iphone 8 a ajuns, oficial, şi în România.

Vezi și

Lunga aşteptare pentru împătimiţii tehonologiei a luat sfârşit - Iphone 8 a ajuns, oficial, şi în România, iar fanii dispozitivului nu trebuie să scoată bani în plus pentru a cumpăra telefonul din alte ţări.

Chiar dacă românii nu au stat la cozi pentru a pune mâna pe noul Iphone, aşa cum au făcut americanii, unii au cumpărat telefonul la suprapreţ.

Iphone 8 a venit, oficial, în România şi în redacţia Observator. Iar colega noastră de la Meteo, Iuliana Pepene, nu a putut rata ocazia de a butona noul dispozitiv.

Iphone 8 vine cu un cadou şi pentru împătimiţii de selfie.

Şi pentru că vorbim despre fotografii, noul IPhone are şi o capacitate de stocare superioară faţă de versiunea precedentă. Costă 3.700 de lei la precomandă. Iphone 8 plus costa 4.200 de lei la precomandă. Preţurile sunt similare.

Telefonul la care mulţi visează este însă fratele mai mare al lui IPhone 8. Se numeşte Iphone X, nu are butoane fizice şi este dotat cu un software de recunoaştere facială. El va ajunge în România abia la sfârşitul lui noiembrie şi va costa 1.150 de euro. Principalul competitor, Samsung, a lansat un nou model Galaxy Note 8 încă din august. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Iphone 8 a ajuns, oficial, şi în România. Totul despre cel mai dorit smartphone