Antena Meniu Search
x

Iuliana Marciuc a fost martor în procesul Dianei Enache

Diana Enache nu-şi poate folosi degetele nici acum, după 6 luni de când paznicul blocului a încercat s-o violeze. Medicii vor stabili dacă va rămâne cu handicap pe viaţă

Vezi și

Diana Enache nu-şi poate folosi degetele nici acum, după 6 luni de când paznicul blocului a încercat s-o violeze. Medicii vor stabili dacă va rămâne cu handicap pe viaţă

Între timp agresorul ei nu pare să aibă remuşcări nici măcar în faţa Iulianei Marciuc. Ea a fost audiată astăzi în legătură cu şocul prin care a tecut fiica lui Adrian Enache.

Coşmarul Dianei Enache a început vara trecută. Paznicul din complexul rezidenţial în care locuieşte tatăl său ar fi încercat s-o violeze sub ameninţarea unui briceag. În decembrie, adolescenta a povestit cu lux de amănunte judecătorului prin ce a trecut. Astăzi, a venit rândul să dea declaraţie Iuliana Marciuc, cea care i-a fost alături Dianei în această perioadă.

Iuliana Marciuc a povestit instanţei ce a văzut când s-a întors acasă, după ce fiica iubitului său a fost atacată. S-a declarat şocată de ce a fost capabil să facă omul lor de încredere.

Libanezul Kaanan Ali este judecat pentru tentativă de viol deşi n-a recunoscut niciodată că ar fi abuzat-o pe fiica lui Adrian Enache. La ultimul termen de judecată, Diana a povestit judecătorilor ce a trăit acum şase luni. Şase ore l-a privit în ochi pe cel care a atacat-o. Iar astăzi a refuzat să-l mai vadă. Psihic, nu s-a vindecat nici acum. Şi rănile fizice cauzate de lupta adolescentei cu agresorul nu s-au vindecat de tot.

Libanezul de 46 de ani nu a părut nici astăzi să aibă remuşcări. Din contră, a cerut să fie lăsat acasă, în arest la domiciliu. Oricum ar fi, pe 19 ianuarie, va trebui să vină din nou în faţa instanţei. Atunci va da ochii cu tatăl victimei sale. Adrian Enache va fi şi el audiat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Iuliana Marciuc a fost martor în procesul Dianei Enache