Antena Meniu Search
x

Video Jaf la pont, în Maramureş. Trei bărbaţi cu cagule au golit un seif de lemn al Ocolului Silvic, la o zi după ce a fost alimentat cu salariile muncitorilor

Furt la pont la Ocolul Silvic din Vișeu de Sus. Indivizi cu feţele acoperite de cagule au intrat în sediul instituției, de unde au luat 120.000 lei. Banii, destinați plăţii zilierilor au fost scoşi din bancă şi puşi în seiful instituţiei chiar cu o zi înainte să fie furaţi. Oamenii legii încearcă acum să dea de urma hoţilor.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 04.06.2021, 19:55

Jaf la pont, în Maramureş. Trei bărbaţi cu cagule au golit un seif de lemn al Ocolului Silvic, la o zi după ce a fost alimentat cu salariile muncitorilor Vezi și

Incidentul a avut loc marţi noaptea, când trei persoane care au fost surprinse pe camerele de supraveghere ale instituţiei, purtând cagule, au intrat în sediul instituţiei forţând un geam situat la nivelul solului. 

De aici au intrat în camera tehnică, iar apoi au urcat treptele interioare până la casierie. Pentru a intra au tăiat cu flexul butucul uşii, iar mai apoi au deschis seiful de unde au furat suma de 120.000 de lei. Este vorba despre un seif prins în perete, din lemn, care se deschide cu chei, nu cu cifru. La plecare, cei trei bărbaţi neidentificaţi au lăsat o bancnotă de 10 lei ruptă în două.

Poliţiştii au conturat deja un cerc de suspecţi şi cred că furtul a avut loc la pont deoarece a avut loc la exact o zi după ce seiful a fost alimentat. Banii erau destinați pentru plata zilierilor care făceau împăduriri in Bazinul Vaserului. După trei săptămâni petrecute în munţi, aceştia urmau să coboare marţi şi să îşi încaseze salariile. Luni după-amiază banii au fost scoşi din bancă, însă din cauza vremii nafavorabile, muncitorii au coborât de pe munte abia joi. 

Poliţia face verificări pentru furt calificat

Pe acelaşi subiect

"În data de 2 iunie, ora 07.39, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că la o unitate silvică administrativă a avut loc un furt.

La fața locului polițiștii au constatat că, în perioada 31 mai- 02 iunie a.c., niște persoane au sustras suma de 120.000 lei din seiful care se afla situat în casierie. 

La nivelul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș s-a constituit o echipă complexă în vederea efectuării cercetării la fața locului și stabilirea tuturor împrejurărilor comiterii faptei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat", a transmis IPJ Maramureş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Jaf la pont, în Maramureş. Trei bărbaţi cu cagule au golit un seif de lemn al Ocolului Silvic, la o zi după ce a fost alimentat cu salariile muncitorilor