Antena Meniu Search
x

La Băile Felix turiștii au parte de plajă, în mijlocul toamnei. Meteorologii vin cu veşti excelente

Românii se pregătesc să întâmpine iarna cu un bronz de toamnă! Cel puţin la Băile Felix, unde încă se mai poartă costumele de baie. Temperaturile neobişnuit de ridicate pentru această perioadă au convins zeci de turişti să se relaxeze, întocmai ca în toiul verii.

Vezi și

Românii se pregătesc să întâmpine iarna cu un bronz de toamnă! Cel puţin la Băile Felix, unde încă se mai poartă costumele de baie. Temperaturile neobişnuit de ridicate pentru această perioadă au convins zeci de turişti să se relaxeze, întocmai ca în toiul verii. Pe şezlong sau în apă. Iar meteorologii vin cu veşti excelente. Şi zilele următoare va fi la fel de frumos. 

La 24 de grade, turiştii au uitat complet în ce anotimp se află. Au venit din toate judeţele ţării să profite de soare, de apă şi de căldură. În costume de baie, exact ca în plină vară.

Aşa că s-au întins pe şezlonguri şi s-au bucurat de soarele mai blând al toamnei. În ultimii ani, staţiunea a devenit tot mai căutată datorită vremii plăcute, din octombrie. Pe copii, apa termală, de peste 30 de grade, i-a ţinut ore în şir în piscine. S-au bucurat de tobogane, alături de părinţi.

Să găseşti o cameră liberă în vreun hotel din zonă devine o misiune destul de dificilă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Meteorologii vin cu veşti bune şi în continuare. Vara din octombrie continuă până la mijlocul acestei luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » La Băile Felix turiștii au parte de plajă, în mijlocul toamnei. Meteorologii vin cu veşti excelente