Antena Meniu Search
x

Escape room, jocul care face senzaţie printre adolescenţii şi tinerii oraşului Deva

Răpite, legate cu cătuşe şi cu lanţuri grele! Este aventura prin care au trecut patru tinere din Deva. Nu este vorba însă de un atac. Fetele s-au înscris într-un joc în mare vogă - se numeşte "escape room", o cameră din care trebuie să scapi cu bine, într-un anumit timp.

Vezi și

Răpite, legate cu cătuşe şi cu lanţuri grele! Este aventura prin care au trecut patru tinere din Deva. Nu este vorba însă de un atac. Fetele s-au înscris într-un joc în mare vogă - se numeşte "escape room", o cameră din care trebuie să scapi cu bine, într-un anumit timp. Organizatorul jocului a pregătit tot felul de trucuri şi capcane, iar participanţii trebuie să desluşească mai multe indicii, pentru a reuşi să se elibereze.

Jocul, adus de o lună la Deva, a prins de minune printre adolescenţii şi tinerii din oraş.

Povestea este simplă - tinerii doritori de aventură sunt răpiţi, legaţi bine şi părăsiţi într-o cameră întunecoasă.

Întâi trebuie să se elibereze din lanţuri şi cătuşe, apoi să găsească şi să folosească indiciile lăsate, pentru a reuşi să evadeze. Întreaga acţiune este supravegheată de camere video. Iar dacă jucătorii se împotmolesc, organizatorul le dă o mână de ajutor.

Ca să recreeze pentru clienţi atmosfera terifiantă a unui răpiri, tânărul proprietar al afacerii s-a documentat mult. A cumpărat de pe internet o mulţime de obiecte, pentru a face evadarea mai grea.

Până acum, peste 60 de oameni au vrut să fie răpiţi. Rata de reuşită a jocului este undeva la 60 %, iar recordul de timp - 45 de minute. 

Afacerea s-a dovedit o idee de succes, cu o investiţie de până-n 3 000 de lei. Acum, cei doi tineri patroni pregătesc o nouă cameră, cu tematică horror, unde vor avea voie doar persoane peste 18 ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Escape room, jocul care face senzaţie printre adolescenţii şi tinerii oraşului Deva