Antena Meniu Search
x

Lichidare de stoc la vile de lux

Cine a visat la o casă de lux, într-o zonă bună a Capitalei, dar nu şi-a permis-o până acum, o poate avea la aproape jumătate de preţ.

Vezi și

Cine a visat la o casă de lux, într-o zonă bună a Capitalei, dar nu şi-a permis-o până acum, o poate avea la aproape jumătate de preţ. Este vorba de locuinţele executate silit sau ansamblurile aflate în insolvenţă.

Un apartament vecin cu cel în care stă Mugur Iărescu, e acum la jumătate de pret. De la 400 de mii de euro, îl puteţi cumpăra astăzi cu 200 de mii. Înainte de a cumpăra, însă, o astfel de locuinţă, ar fi bine să vă consultaţi cu un specialist pentru a verifica situaţia juridică a locuinţelor executate silit.

În teorie, oferta sună foarte bine. O casă de peste 200 de metri pătraţi, în zona de nord a Capitalei, costă acum doar 150 de mii de euro, cu TVA. Cu peste 50% mai puţin faţă de preţul practicat în urmă cu 5 ani.

Ce-i drept, casa se află în câmp iar accesul include şi o porţiune de drum neasfaltat. Cine nu este deranjat de aceste dezavantaje şi are şi mai puţini bani la dispoziţie poate cumpăra aceeaşi vilă cu doar 70 de mii de euro. Construcţia este, însă, la roşu.

Tot la preţ de lichidare sunt şi alte locuinţe de lux, ale căror preţuri au scăzut dramatic. Oferte tentante sunt şi la malul mării. De exemplu, în staţiunea Olimp găsim apartamente de vacanţă, cu vedere la mare, care pornesc de la 40 de mii de euro.

Specialiştii le atrag atenţia cumpărătorilor să se asigure de situaţia juridică a locuinţelor executate silit. Există riscul să nu puteţi să o vindeţi mai departe. Asta pentru că banca poate contesta suma la care s-a vândut locuinţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Lichidare de stoc la vile de lux