Antena Meniu Search
x

Roata Gigant, noua atracţie pentru turişti pe litoral

Litoralul românesc îşi va aştepta, în curând, turiştii cu o nouă atracţie. Vorbim despre o roată gigant asemănătoare celebrei roţi London Eye.

de Redactia Observator

la 17.06.2020, 17:39

Vezi și
  • Roata panoramică ar trebui să devină una dintre atracţiile litoralului.
  • Operatorii privaţi promit că nu va exista niciun risc de îmbolnăvire.

Aceasta va fi amplasată în apropierea Cazinoului din Constanţa, iar cei care au venit cu iedeea promit că va oferi o privelişte unică. Deja, primele piese ale mecanismului au sosit şi ar trebui să fie gata în câteva săptămâni.

Montajul roţii de la Constanţa a început în această dimineaţă şi ar trebui să fie gata în 8 zile. Noua atracţie a litoralului va fi amplasată în apropierea celebrului Cazino din Constanţa.

Adriana Deoanca - purtător de cuvânt Primăria Constanţa: Atat constantenii cat si turistii pot urmari un peisaj absolut spectaculos in acest an. Marea Neagra, faleza si cazinoul.

Roata panoramică ar trebui să devină una dintre atracţiile litoralului şi va dispune de 26 de cabine, 24 normale, a câte 6 locuri fiecare, una pentru persoanele cu dizabilităţi şi una VIP.

David Lamborghini, constructor: Astfel de roţi sunt montate în toată lumea, în cele mai importante oraşe din Europa: Paris, în Italia în Sardinia, şi atrag foarte multe persoane.

În plus, operatorii privaţi promit că nu va exista niciun risc de îmbolnăvire pentru cei care vor urca în cabine.

Adriana Deoanca - purtător de cuvânt Primăria Constanţa: Vom respecta cu strictete regulile impuse la nivel national de sars cov 2. Daca in mod normal in cabina urca 6 persoane, acum vor urca doar 4 si vom resoecta normele de distantare

Cea mai vestită roată de acest tip este celebra London Eye, din capitala Marii Britanii, dar sunt astfel de obiective şi în alte oraşe mari.

De exemplu, parcul Prater din Viena are şi el o roată imensă, construită în 1897, din care se poate admira oraşul de la înălţime.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Roata Gigant, noua atracţie pentru turişti pe litoral