Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Litoralul pentru toţi, ediţia de toamnă, începe din 1 septembrie 2024. Cum vor fi tarifele la cazare

Mii de turişti români care nu au putut să meargă la mare în minivacanţa de Sfânta Maria aşteaptă reducerile din programul Litoralul pentru toţi 2024 pentru a se putea bucura de câteva zile petrecute pe malul Mării Negre.

de Redactia Observator

la 23.08.2024 , 17:35

Litoralul pentru toţi, ediţia de toamnă, începe din 1 septembrie 2024
Litoralul pentru toţi, ediţia de toamnă, începe din 1 septembrie 2024 - Shutterstock

Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) anunță lansarea unei noi ediții a programului social „Litoralul pentru toți”. Turiștii se pot caza în hoteluri cu tarife începând de la 38 de lei pe noapte de persoană, prețuri ce sunt cu până la 70% mai mici decât cele din vârf de sezon.

Litoralul pentru toţi se desfăşoară şi în toamna 2024, de la 1 septembrie

Programul Litoralul pentru toţi este un program lansat în urmă cu mai mulţi ani şi care are menirea de a-i ajuta atât pe cei care doresc să meargă în concediu la mare, dar nu îşi permit să o facă la preţurile din timpul sezonului, cât şi hotelierii care doresc să-şi rotunjească încasările în extrasezon.

Articolul continuă după reclamă

Programul s-a bucurat în mod constant de un succes deosebit având, în principiu, două etape în fiecare an, una înainte de startul sezonului propriu-zis şi una după încheierea sezonului propriu - zis.

Pe acelaşi subiect

„Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) anunță lansarea unei noi ediții a programului social “Litoralul pentru toți”, desfășurat între 01 - 30 septembrie 2024. Turiștii se pot caza în hotelurile din stațiunile autohtone de la Marea Neagră la tarife începând de la 38 de lei pe noapte de persoană, prețuri ce sunt cu până la 70% mai mici decât cele din vârf de sezon. An de an, hoteluri de 2, 3 și 4 stele din toate stațiunile de pe litoralul românesc se înscriu în acest program”, potrivit unui comunicat de presă.

Tarife la cazare prin programul Litoralul pentru toţi

Prin intermediul programului Litoralul pentru toţi 2024, turiştii români se pot bucura de nopţi de cazare la preţuri accesibile în hoteluri de 2, 3 şi 4 stele de prin toate staţiunile de pe litoralul românesc. Este foarte important de ştiut că nopţile de cazare rezervate prin intermediul acestui program pot fi achitate inclusiv cu ajutorul voucherelor de vacanţă.

Dacă vă făceaţi planuri în legătură cu anumite hoteluri, trebuie ştiut că doar reprezentanţii anumitor hoteluri se înscriu pentru ca acestea să poată fi accesate prin intermediul programului Litoralul pentru toţi 2024.

Conform litoralulromanesc.ro, la ediţia din acest an a programului amintit s-au înscris hoteluri precum Hotel Modern, Hotel Central sau Hotel Voila, din Mamaia, Hotel Vis, Hotel Cupidon sau Hotel Minerva, din Eforie Nord, Hotel Q , din Neptun-Olimp, sau Hotel Dana, din Venus, ori Hotel Corsa, din Mangalia.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Ştiri sociale » Litoralul pentru toţi, ediţia de toamnă, începe din 1 septembrie 2024. Cum vor fi tarifele la cazare