Antena Meniu Search
x

Video Locuitorii unei comune din Vrancea, vaccinați la târg de ministrul Sănătății. ”Aşa de bine mi-a părut!”

Pentru a convinge tot mai mulţi români să se imunizeze, oficialii încep să iasă în teren. Cu atât mai mult cu cât planul de a atinge 5 milioane de vaccinaţi la 1 iunie nu a fost îndeplinit. Ministrul Sănătăţii a vaccinat astăzi la târgul de duminică dintr-o comună din Vrancea.

de Adrian Obreja

la 06.06.2021, 22:05

Vezi și

Zeci de localnici din comuna Dumbrăveni, Vrancea, au fost imunizaţi la târgul de duminică. Au avut un tratament preferenţial. I-a înţepat chiar ministrul Sănătăţii. Ministrul a încercat să-i convingă să-şi aducă şi apropiaţii la vaccinare.

Ministrul Ioana Mihăilă i-a vaccinat pe localnici

Ioana Mihăilă, ministrul Sănătății: ”Restul familiei s-a vaccinat?” Bărbat vaccinat: ”Soţia nu are tupeu. Dar fac eu acum, să vadă cum mă simt”. Ioana Mihăilă, ministrul Sănătății: ”Aduceţi-o şi pe ea”.

Dintre sutele de oameni veniţi la târg, doar câţiva s-au apropiat de centrul de vaccinare.

Pe acelaşi subiect

Reporter Observator: ”Am văzut că v-a vaccinat doamna ministru”. Bărbat vaccinat: ”Exact ea. Aşa de bine mi-a părut de nu-ţi spun!” Reporter Observator: ”Special pentru asta aţi venit, să vă vaccineze dumneaei?” Bărbat vaccinat: ”Exact, exact”.

Ținta de 10 milioane de vaccinaţi până la 1 august, tot mai greu de atins

Planul autorităţilor de a atinge 10 milioane de vaccinaţi la nivel naţional până în august pare destul de greu de împlinit.

Ioana Mihăilă, ministrul Sănătății: ”Perseverând reuşim să ajungem şi acolo unde credeam că este mai dificil, şi anume în mediul rural”.

Evenimentul a fost şi prilej de protest. "Nu vrem epilat inghinal, vrem spital Judeţean", scrie pe pancarta unor localnici.

Un spital nou la Focşani e o promisiune veche de 10 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Locuitorii unei comune din Vrancea, vaccinați la târg de ministrul Sănătății. ”Aşa de bine mi-a părut!”