Antena Meniu Search
x

Lorena, tânăra mutilată de propriul tată, a aflat că e orfană de ambii părinţi

Gelozia tatălui a lăsat doi fraţi orfani şi o adolescentă mutilată şi traumatizată pe viaţă

Vezi și

Gelozia tatălui a lăsat doi fraţi orfani şi o adolescentă mutilată şi traumatizată pe viaţă. Lorena, fata de 16 ani din Vaslui rănită de propriul tată, când a încercat să-şi salveze mama, a aflat, în prezenţa fratelui şi a unui psiholog, că nu doar tatăl e mort, ci şi mama pe care a apărat-o cu preţul vieţii. 

Lorena a aflat abia astăzi că e orfană de ambii părinţi. Sergiu, fratele ei, i-a dat vestea împreună cu un psiholog. Sergiu şi-a înmormântat mama ieri. S-a prăbuşit peste sicriul celei care i-a dat viaţă. Dar trebuie să fie tare ca să-şi îngroape şi tatăl. Constantin s-a omorât la trei zile după ce şi-a ucis soţia şi şi-a înjunghiat fiica.

Constantin a înnebunit de gelozie când a aflat că Cerasela, soția lui, avea un amant. Un alt bărbat alături de care redescoperise dragostea şi liniştea. Căminul conjugal era deja un iad pentru femeie.

Iar această iubire i-a adus sfârşitul. Soţul ei, tatăl copiilor, a ucis-o în faţa fiicei de doar 16 ani. Lorena s-a pus scut între părinţi şi-a primit şi ea 11 lovituri de cuţit. Plină de sânge, adolescenta a fost înghesuită în portbagajul maşinii şi lăsată să agonizeze minute în şir. După ce tatăl a anunţat nenorocirea, Lorena a fost salvată. Şi acum e bine.

Lorena a rămas internată la spitalul din Iaşi. N-a fost la înmormântarea mamei şi nu-şi va conduce nici mâine, tatăl, pe ultimul drum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Lorena, tânăra mutilată de propriul tată, a aflat că e orfană de ambii părinţi