Antena Meniu Search
x

Luca şi-a pus mâinile în cap şi a început să plângă, atunci când l-a văzut pe tati la uşă (video)

Luca, băieţelul unui militar român, şi-a pus mâinile în cap şi a început să plângă, atunci când l-a văzut pe tati la uşă. Acesta tocmai ce s-a întors din Afganistan, după 6 luni.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 16.02.2020, 17:52

Luca şi-a văzut tatăl după şase luni
Luca şi-a pus mâinile în cap şi a început să plângă, atunci când l-a văzut pe tati la uşă - Captură video
  • Luca e fiul unui militar român.
  • Tatăl lui tocmai s-a întors din Afganistan.

Luca, băieţelul unui militar român, şi-a pus mâinile în cap şi a început să plângă, atunci când l-a văzut pe tati la uşă. Acesta tocmai ce s-a întors din Afganistan, după 6 luni.

Imagini emoţionante au fost postate pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării Naţionale, de la întoarcerea acasă a unui militar român, după o misiune de 6 luni în Afganistan.

"Surpriză pentru Luca!

"Tati a venit acasă din Afganistan!"

Pe acelaşi subiect

”În lunile în care ai lipsit, multe s-au schimbat tati și am atât de multe lucruri să-ți povestesc. Am fost foarte cuminte și am ajutat-o pe mami în locul tău, mi-a plăcut să fiu bărbatul casei dar abia așteptam să te întorci acasă. Nimic nu te poate înlocui, dorul de tine a fost de nedescris, în special de sărbători. Când te-am văzut la ușă pur si simplu nu mi-am mai găsit cuvintele și tot ce mi-am dorit după șase luni în care ai lipsit a fost să mă strângi tare tare în brațe și să nu mai pleci de lângă mine.”

Plutonierul Ovidiu Boboc a ajuns acasă după șase luni petrecute în teatrul de operații Afganistan alături de ”Vulturii Negri”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bine ai venit acasă, Ovidiu!", e postarea de pe pagina Minsiterului Apărării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Luca şi-a pus mâinile în cap şi a început să plângă, atunci când l-a văzut pe tati la uşă (video)