Antena Meniu Search
x

Tânăra care s-a aruncat de la balconul maternităţii din Iaşi, după naştere, şi-a găsit mama moartă în casă, când avea 18 ani

Tânăra care s-a aruncat de la balconul maternităţii din Iaşi, după naştere, şi-a găsit mama moartă în casă, când avea 18 ani. Detalii teribile ies la iveală, după ce tânăra mănică a decis să se sinucidă, duminică de dimineaţă.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 16.02.2020, 14:57

Mămică moartă la Iaşi
Tânăra care s-a aruncat de la balconul maternităţii din Iaşi, după naştere, şi-a găsit mama moartă în casă, când avea 18 ani - Twitter
  • O tânără mămică şi-a luat viaţa după ce a născut, la Iaşi.
  • Femeie s-a aruncat de la balcon în ziua când trebuia să plece acasă. cu bebeluşul.

Tânăra care s-a aruncat de la balconul maternităţii din Iaşi, după naştere, şi-a găsit mama moartă în casă, când avea 18 ani. Detalii teribile ies la iveală, după ce tânăra mănică a decis să se sinucidă, duminică de dimineaţă.

O lehuză s-a aruncat duminică de dimineaţă de la balconul maternităţii în care născuse cu 4 zile în urmă. Femeia urma să fie externată împreună cu bebeluşul ei peste câteva ore. A căzut de la etajul 4 şi a murit pe loc. Drama e însoţită de o poveste teribilă.

Dr. Anca Bivoleanu, purtător de cuvânt la Maternitatea Cuza Vodă a oferit amănunte despre tânăra mămică sinucigaşă. "

Am dori sa exprimam condoleanțe. Din păcate anunțăm decesul pacientei de 34 de ani. Era prima dată când a rămas însărcinată și prima dată când a născut.", a spus doctoriţa.

Pe acelaşi subiect

Pe 12 februarie, dimineața, femeia a născut un băiețel sănătos de 2510 grame care a primit nota 9. Mama a avut o sarcina normala din punct de vedere al evoluției, investigată şi monitorizata corect. În spatele fericirii de a deveni mamă, se ascundea însă o mare suferinţă.

"Nu am aflat decat astazi de la familie că mama era cunoscută cu antecedente psihiatrice. La vârsta de 18 ani și-a găsit mama decedată. Şi mama ei s-a sinucis. De atunci ea a avut internări la Psihiatrie, avea tratament. Dar nu știm dacă l-a urmat sau întrerupt. Probabil suprapus pe aceste antecedente ale mamei și faptul că depresia post partum exista cu o frecventa de la 1 la 3 la sută, a survenit acest eveniment nefericit.", a mai spus doctoriţa.

Tatăl bebeluşului ar fi trebuit să îl ia pe copil şi pe mama lui acasă, astăzi. Infirmierele au descoperit însă tragedia, când au venit să facă curăţenie de dimineaţă au văzut uşa deschisă la balcon, au văzut-o pe femeie căzută, au anunţat imediat, dar nu a mai putut fi salvată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Tânăra care s-a aruncat de la balconul maternităţii din Iaşi, după naştere, şi-a găsit mama moartă în casă, când avea 18 ani