Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ludovic Orban a aflat rezultatul celui de-al doilea test COVID-19

Premierul Ludovic Orban a primit, joi, rezultatul celui de-al doilea test Covid-19 efectuat după ce a aflat că a luat contact cu un bolnav de COVID-19. La fel ca în primul caz, rezultatul testului este negativ.

de Ana Maria Ghiarasim

la 08.10.2020 , 16:15

Ludovic Orban a aflat rezultatul celui de-al doilea testul COVID-19 Ludovic Orban a aflat rezultatul celui de-al doilea testul COVID-19 - Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta
  • Ludovic Orban a făcut primul test pe 5 octombrie, după ce a aflat că a luat contact cu un bolnav de COVID-19.
  • Pentru că și rezultatul celui de-al doilea test este negativ, Ludovic Orban iese din carantină.

”Prim-ministrul Ludovic Orban a făcut în această dimineață al doilea test pentru COVID-19, la 10 zile după ce a intrat în contact cu un realizator tv diagnosticat pozitiv. Rezultatul testului premierului este negativ. Ca atare, prim-ministrul va fi de astăzi prezent la Palatul Victoria pentru activitățile curente”, se arată în informarea Guvernului.

Ludovic Orban a fost izolat la biroul de la Guvern şi s-a testat de două ori pentru COVID-19 după ce a participat la o emisiune TV alături de o persoană diagnosticată ulterior cu noul coroanvirus.

La aceaşi emisiune au fost Nicuşor Dan şi Nelu Tătaru. Ambii s-au testat şi au intrat în izolare până la aflarea rezultatului.

Articolul continuă după reclamă

Este pentru a doua oară când Ludovic Orban este pus în situația de a intra în carantină, după ce a intrat în contact cu persoane infectate cu noul coronavirus. Orban a intrat prima oară în izolare în luna martie, după ce senatorul Vergil Chiţac a fost depistat cu Covid-19.

Citește și:
Ana Maria Ghiarasim Like

Ana-Maria Ghiarasim are o experienţă în presa online de mai bine de 10 ani, iar din martie 2020 este Editor de Content la Observatornews.ro.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri sociale » Ludovic Orban a aflat rezultatul celui de-al doilea test COVID-19