Antena Meniu Search
x

Ludovic Orban anunță dacă va mai fi necesară declarația pe proprie răspundere, din 15 mai

Premierul Ludovic Orban a afirmat, miercuri, că circulația în interiorul localităților va fi complet liberă, din 15 mai, și că se lucrează încă la cadrul de reglementare privind deplasarea în afara localităților.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 06.05.2020, 16:56

Ludovic Orban anunță dacă va mai fi necesară declarația pe proprie răspundere, din 15 mai
Ludovic Orban anunță dacă va mai fi necesară declarația pe proprie răspundere, din 15 mai - Gov.ro
  • Premierul a explicat că, din 15 mai, în interiorul localității va fi libertate deplină de circulație.
  • Deplasările în afara localității, în curs de reglementare.

Orban a fost intrebat de jurnaliști dacă va mai fi nevoie de o declarație pentru a justifica deplasarea, pe perioada stării de alertă.

"În interiorul localității va fi libertate deplină de circulație. Încă nu am finalizat cadrul de reglementare aferent deplasărilor în afara localității. Am stabilit că vor fi permise deplasările și în afara localității, dar pentru o categorie de motive pe care le consideram întemeiate. Când le vom decide le vom comunica", a răspuns premierul.

Premierul a evitat astfel să dea un răspuns concret la întrebarea jurnaliștilor, în ciuda insistențelor cu care a fost adresată.

Premierul a fost prezent, miercuri, în Piaţa Victoriei, alături de miniştrii Apărării Naţionale, Sănătăţii şi Afacerilor Interne, la plecarea convoiului de 20 de camioane cu echipamente sanitare oferite Republicii Moldova de către România pentru sprijinirea în lupta împotriva epidemiei de COVID-19.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Ludovic Orban anunță dacă va mai fi necesară declarația pe proprie răspundere, din 15 mai