Antena Meniu Search
x

Video "Lumea crede că eşti doar frumoasă și atât" Adina, o tânără de 24 de ani, Miss Tourism România, lucrează ca voluntar la SMURD și Salvamont

Frumusețea naturală a purtat-o pe podiumul celor mai importante concursuri de Miss din țară, iar pasiunea şi ambiţia au făcut-o să ajungă un membru de bază în cadrul echipelor de voluntari SMURD şi Salvamont. Vorbim despre o tânără de 24 de ani din Borşa, judeţul Maramureş, care ne demonstrează că nimic nu este imposibil, atâta timp cât munceşti pentru visul tău. Deşi s-a lovit des de prejudecăţile oamenilor, ambiţia şi perseverenţa tinerei au rămas neclintite.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 23.09.2021, 16:47

Vezi și

Adina Kofă, Miss Tourism România: De obicei lumea crede că eşti doar frumoasă şi atât şi nu poţi mai mult. Dar se pare că nu e aşa, în sensul că mergi şi demonstrezi ceva.

Este gândul cu care Adina Kofa a pornit la drum în urmă cu 5 ani, atunci când a absolvit cursurile de voluntariat ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Maramureș. Au urmat zeci de misiuni, iar dragostea faţă de semeni şi dorinţa de a-i ajuta au determinat-o să se înscrie și ca voluntar Salvamont. 

Adina Kofă, Miss Tourism România: Toate intervenţiile au gradul lor de dificultate. Mai ales în accidentele rutiere e presiunea foarte mare, lume multă, toată lumea urlă, strigă şi trebuie să fii concentrat acolo. Dar în echipă nu mi se pare nimic greu.

De atunci se împarte între munca de voluntariat şi modeling, două pasiuni la care nu poate renunţa şi cărora le acordă tot timpul ei. Chiar dacă stilul ei de viaţă poate fi uneori solicitant, Adina ştie că întotdeauna va găsi un echilibru.

Pe acelaşi subiect

Adina Kofă, Miss Tourism România: Nu presupune sacrificii, doar eforturi. Ore de somn puţine, munca este destul de multă, presiunea este mare, toată lumea are aşteptări de la tine.

Adina Kofă va participa la Miss Tourism International

Dar în final ambiţia şi-a spus cuvântul. Anul acesta Adina a obținut titlul de Miss Turism România, iar anul viitor va reprezenta România la concursul mondial din China. 

Reporter: Te-ai gândit că vei reuşi acest titlu când ai plecat de acasă de la Borşa?

Adina Kofă, Miss Tourism România: Nu. Practic am mers şi am luat-o ca pe o experienţă. Merg, dau tot ce pot. Şi s-a putut.

În viitor, tânăra visează să cucerească şi alte orizonturi. Poartă aviația în suflet şi își dorește să finalizeze cursurile unei școli de specialitate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » "Lumea crede că eşti doar frumoasă și atât" Adina, o tânără de 24 de ani, Miss Tourism România, lucrează ca voluntar la SMURD și Salvamont