Antena Meniu Search
x

Video "Mă, unde hăndrăleşti?" Cum au umplut Tanti Lenuța și Mircea Bravo o biserică din Timiş. Tinerii au dat buluc la slujbă

Influencerii nu sunt experţi doar la convins oamenii să cumpere produse ori să se laude cu vacanţele perfecte pe Instagram. Mai nou, vedetele online aduc şi enoriaşi la biserică. Tanti Lenuţa, cea mai cunoscută bunică, femeia care îi dă replici savuroase actorului Mircea Bravo, a mers la o biserică din Timiş. Tinerii au dat buluc la slujbă, iar preotul recunoaşte că a mai văzut aşa multă lume doar la sărbătorile mari. 

de Redactia Observator

la 04.06.2022, 21:06

Vezi și

Tanti Lenuţa: Mă, unde hăndrăleşti? Unde mergi duminică? Nu mă duci la mănăstire?

Ea este tanti Lenuţa. Femeie mândră de 73 de ani. Ardeleancă autentică, din mamă-n fiică, cu frică de Dumnezeu şi, mai nou, influencer cu milioane de vizualizări pe Internet. Toată lumea o ştie ca bunica lui Mircea Bravo. Cu un umor savuros, mereu cu vorbele la ea.

- V-aţi hotărât?

- Da!

Pe acelaşi subiect

- Eu vreau un orez cu funghi.

- Dar ce e ăla?

- E un fel de orez cu ciuperci!

- Carne nu are?

- Mie aşa îmi place!

Duminca trecută, femeia a demonstrat că lucrarea Domnului merge mână-n mână cu Internetul. Şi-a pus straiele bune şi a mers la o biserică din Timiş, în Ghizela, iar oamenii s-au strâns buluc.

Tanti Lenuţa: Preotul foarte mult a insistat ca să mergem la dumnealui la parohie. Au vrut să mă vadă. În biserică s-au dezlănţuit. Poze, poze. Eu sunt femeie de rând. Dacă Dumnezeu mi-a hărăzit darul ăsta, m-a descoperit televiziunea. Copiii sunt curioşi să mă aibă în poză. Încăperea aceea a fost plină. Atât s-a bucurat preotul.

Lazăr Moise, preot: Nu eram sigur dacă o să ajungă! Bunicii au adus nepoţii. Eu le tot spuneam credincioşilor că o să ajungă, o să ajungă. Dar nu le-a venit să creadă, bineînţeles. Majoritatea o cunoştea pe tanti Lenuţa de pe Youtube. 

Simpatica bunică nu şi-a ieşit din rol. Ochi ageri, nu i-a scăpat nimic şi a glumit pe seama celor care, în loc să meargă la biserică, au închinat un pahar.

Tanti Lenuţa: În faţa la casa parohială era bufetul. Am vrut să mă opresc să spun: Doamne ajută! La ce sunteţi? La vecernie? 

Tanti Lenuţa îi vrea pe tineri la biserică

Tanti Lenuţa: Fără rugăciunea lui Dumnezeu, nu poţi face nimic! Când dă cu capul şi are necaz, atunci caută biserica. Dar e târziu! Trebuie să dai cu capul de icoană şi să ştii rânduirea crucii.

Până una alta, bunica uneşte generaţii prin umor şi continuă să-i dea replici savuroase nepotului de împrumut, Mircea Bravo.

- Îţi dau eu ţie like-uri! Nu îţi e bine, mă?

- Nu prea îmi e bine. Ia uite ce greu merge netul!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » "Mă, unde hăndrăleşti?" Cum au umplut Tanti Lenuța și Mircea Bravo o biserică din Timiş. Tinerii au dat buluc la slujbă