Antena Meniu Search
x

Macii paraziți, bucuria fotografilor

Necazul unui agricultor din Iaşi a devenit bucuria turiştilor. Omul a plantat un teren cu mazăre, însă toată cultura a fost compromisă de o plantă parazită: macul.

de Redactia Observator

la 09.06.2020, 12:07

Vezi și
  • Lanul cu maci este plin de oameni şi turişti.
  • Fotografii au primit cereri pentru sesiuni foto în astfel de peisaje.

Florile de un roşu aprins au devenit, însă, un magnet pentru fotografii profesionişti. Îşi aduc aici clienţii care doresc să-şi impresioneze prietenii cu fotografii realizate într-un decor deosebit.

Alexia s-a bucurat de prima şedinţă foto profesională, primită în dar de ziua ei de la părinţi. Abia aşteaptă să se laude pe facebook cu pozele din lanul cu maci. 

Alexia: Este foarte frumos aici si sunt multe culori. Arata mult mai frumos pozele decat in alta parte. Am zis ca o data pe an se poate veni la maci, adica peisajul asta nu este in fiecare zi.

Şi nu-i singura care a ales să facă fotografii pe covorul roşu al naturii. Cum şedinţele foto din sezonul rapiţei au fost sabotate de starea de urgenţă, nici nu-i de mirare că lanul cu maci este plin de oameni.

Daniel Alexandru, fotograf: Am avut doua familii cu copii si mai mari, si mai mici. Dar si tineri, cum este si Alexia, adolescenti, care vor sa fie deosebiti pe retelele de socializare. E ceva inedit cu macii astia atat de multi intr-un loc.

Necazul proprietarului s-a transformat însă în bucuria trecătorilor şi a turiştilor. Lanul cu maci se întinde pe zeci de hectare şi se află în comuna Vlădeni, la 40 de kilometri distanţă de Iaşi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Macii paraziți, bucuria fotografilor