Antena Meniu Search
x

Madalina Ghenea i-a facut o surpriza Cameliei Rusu, tanara bolnava de leucemie

Ca este o femeie frumoasa stie toata lumea. Dar, Madalina Ghenea face gesturi care tradeaza un suflet la fel de frumos. Aflata la Roma, unde a lansat un film, Madalina si-a dat programul peste cap si i-a facut o vizita Cameliei, cea pe care a ajutat-o enorm

Vezi și

Doua fete frumoase. Una, are lumea la picioare. Cealalta lupta pentru viata, cu o boala crunta.

Acum Camelia Rusu are nevoie de tot ajutorul din lume, iar drama ei a miscat-o pe Madalina Ghenea. Ajunsa la Roma pentru lansarea ultimului ei film, vedeta i-a facut o surpriza Cameliei. “Nu are aere de vedeta. Nu, Doamne fereste, ea nu a uitat niciodata de unde a plecat. Chiar mi-a povestit cum a fost ea inainte, ce vise a avut. Frumoasa e, de treaba e, sufletista e. Are tot ce ii trebuie”, a povestit Camelia Rusu.

Pentru Cami, Madalina a cerut sprijin inclusiv in lumea stralucitoare in care se invarte acum, la Hollywood. A postat pe pagina ei de socializare filmuletul cu povestea Cameliei. Subtitrat in engleza pentru ca toti amicii din lista ei sa inteleaga.

De o saptamana, Camelia se pregateste pentru transplantul de maduva la spitalul San Camillo. Departe de prietenii de acasa, in salonul Cameliei nu intra multa lume. Madalina a stat aproape doua ore. “Ea probabil la asta se astepta, sa gaseasca un om prabusit si ma intreba cum reusesc sa ma mentin asa, pozitiva, sa fie totul bine, increzatoare, ca e mare lucru sa fii asa”, a mai povestit Camelia.

Vizita pe care iubita lui Gerard Butler i-a facut-o fetei de 23 de ani i-a mangaiat chinul Cameliei. Leucemia poate fi invinsa. “Am inteles ca recuperarea o sa dureze cam un an de zile si ca sa pot sa stau aici, de donat daca mai doreste cineva sa o faca e liber sa o faca pentru ca o sa mai am nevoie de bani”, a explicat tanara.

Pentru transplantul de maduva, Camelia a avut nevoie bani multi. 150.000 de euro costa operatia, la spitalul din Italia. Boala i-a dat si o veste buna. Sunt si oameni cu suflet pe pamant. Printre ei, prietena Cameliei, medic de profesie, care s-a apucat de pictat si a vandut tablouri.

“Mi-as dori sa termin facultatea, in primul rand, am anul inghetat, sa am o familie, sa am un serviciu, o casa. Trebuie sa fiu puternica”, se imbarbateaza Camelia Rusu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Madalina Ghenea i-a facut o surpriza Cameliei Rusu, tanara bolnava de leucemie