Antena Meniu Search
x

Magazinele online sunt pregătite pentru asaltul cumpărăturilor de Black Friday. Vor cheltui un miliard de lei pe chilipirurile de Black Friday

BLACK FRIDAY. Magazinele online sunt pregătite pentru cel mai aşteptat sfârşit de săptămână din an! Vineri se dă startul oficial al reducerilor de Black Friday. Maşini, vacanţe, şi chiar energie electrică fac parte din ofertele retailerilor. Românii aşteaptă şi ei cu nerăbdare data de 18 noiembrie. Vor cheltui un miliard de lei pe chilipirurile de Black Friday.

Vezi și

BLACK FRIDAY. Magazinele online sunt pregătite pentru cel mai aşteptat sfârşit de săptămână din an! Vineri se dă startul oficial al reducerilor de Black Friday. Maşini, vacanţe, şi chiar energie electrică fac parte din ofertele retailerilor. Românii aşteaptă şi ei cu nerăbdare data de 18 noiembrie. Vor cheltui un miliard de lei pe chilipirurile de Black Friday.

Elefant.ro se aşteaptă la o dublare a comenzilor de Black Friday

BLACK FRIDAY. Magazinul online elefant.ro se aşteaptă la o dublare a numărului de comenzi cu ocazia Black Friday, care va avea loc pe 18 noiembrie, faţă de acceaşi perioadă din 2015, în condiţiile în care retailerul anunţă reduceri de până la 80%, a anunţat vineri compania.

BLACK FRIDAY. Reducerile sunt aplicate pentru parfumuri, produse cosmetice, cărţi, jucării, ceasuri de mână, încălţăminte sau accesorii, cele mai multe de la branduri renumite precum precum: Guess, Calvin Klein, Hugo Boss, Bvlgari, Versace, Revlon, Fossil, Casio, Esprit sau Lego.

BLACK FRIDAY. Elefant.ro a pregătit stocuri de peste 10.000 de produse la unele categorii.

BLACK FRIDAY. “Ne aşteptăm la o dublare a numărului de comenzi faţă de 2015 şi facem totodată o promisiune cumpărătorilor noştri: vom face tot posibilul ca toate comenzile date să ajungă la destinatari cel târziu în data de 25 noiembrie. Pentru scurtarea timpului de livrare, încurajăm cumpărătorii să foloseasca reţeaua de puncte de livrare Elefant ce a ajuns la peste 30 de pickup-points în întreaga ţară”, a declarat directorul general al Elefant, Dan Vidraşcu.

BLACK FRIDAY. Dacă optează pentru ridicarea pachetelor din punctele de livrare Elefant, cumpărătorii beneficiază de transport gratuit putând totodată verifica produsele înainte de a efectua plata.

BLACK FRIDAY. Elefant a început pregătirile tehnice pentru această ediţie a Black Friday încă din februarie. Cele mai importante îmbunătăţiri operaţionale şi logistice efectuate în acest an au constat în modernizarea centrului de distribuţie şi deschiderea de puncte de livrare proprii.

E.ON oferă de Black Friday 1.000 de pachete de energie electrică cu factura zero timp de şase luni

BLACK FRIDAY. Compania E.ON Energie România aduce la ediţia Black Friday din acest an 1.000 de pachete de furnizare de energie electrică pentru care, timp de şase luni, factura este zero.

BLACK FRIDAY. „E.ON Lite este destinat consumatorilor casnici, iar contractul de furnizare de energie electrică va fi încheiat pe o perioadă un an, cu posibilitate de prelungire. După perioada de gratuitate de o jumătate de an, clienţii vor beneficia de un preţ special de furnizare (de 0,19 lei /kWh), în această perioadă având astfel posibilitatea de a economisi sume importante la plata facturilor”, a anunţat luni compania.

BLACK FRIDAY. Oferta E.ON Lite poate fi accesată în ziua de 18 noiembrie de pe platforma eMAG.ro, clienţii urmând să fie contactaţi în perioada 21 noiembrie - 9 decembrie de către consultanţii E.ON pentru încheierea, prin telefon, a contractelor de furnizare.

BLACK FRIDAY. „Dorim să fim promotori în ceea ce priveşte simplificarea procesului de cumpărare de pachete de utilităţi, dar şi în ceea ce priveşte conştientizarea consumatorilor casnici privind posibilitatea schimbării furnizorului”, da declarat directorul general al E.ON România, Frank Hajdinjak.

BLACK FRIDAY. Prin intermediul pachetului promoţional de energie E.ON Lite, clienţii beneficiază de un cont personal pe platforma E.ON Myline, activat automat, dar şi de factură electronică şi informări prin email privind facturile de energie electrică, precum şi alte informaţii de interes.

BLACK FRIDAY. E.ON a intrat în România în anul 2005, când a preluat distribuitorul regional de energie electrică din zona Moldovei, unul dintre cei opt la nivel naţional, şi unul din cei doi distribuitori de gaze naturale .

BLACK FRIDAY. E.ON desfăşoară în prezent activităţi de furnizare în 20 de judeţe situate în jumătatea de nord a ţării şi are circa 3,1 milioane de clienţi.

Ikea anunţă reduceri de până la 50% pentru produsele sale de Black Friday

BLACK FRIDAY. Retailerul suedez de mobilă şi decoraţiuni interioare Ikea pregăteşte reduceri de până la 50% pentru câteva zeci de produse cu ocazia Black Friday, în perioada 25-27 noimebrie, cu o săptămână după perioada normală a evenimentului de reduceri, se arată într-un răspuns al Ikea România.

BLACK FRIDAY. “Ne dorim să surprindem cât mai mulţi oameni atunci când ne vizitează magazinul şi suntem încrezători că preţurile produselor Ikea sunt accesibile pentru toate buzunarele tot timpul anului, nu numai în perioada Black Friday”, se arată în răspunsul Ikea România.

BLACK FRIDAY. La începutul lunii noiembrie, directorul Ikea pentru Europa de Sud-Est, Stefan Vanoverbeke, anunţa că Ikea vrea să deschidă încă opt magazine în România până în 2025, iar primul care va fi inaugurat va fi magazinul de pe Bulevardul Theodor Pallady din Bucureşti, la sfârşitul anului 2018, după o investiţie de peste 80 milioane euro.

BLACK FRIDAY. Magazinul din zona Pallady, al doilea din Capitală şi din România, va costa peste 80 de milioane de euro şi va avea o suprafaţă de 36.000 de metri pătraţi, potrivit Ikea.

BLACK FRIDAY. Următoarele magazine pe care retailerul suedez de mobilă vrea să le deschidă sunt în Timişoara, Braşov şi Cluj, însă acestea nu vor fi inaugurate mai devreme de 2021.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Magazinele online sunt pregătite pentru asaltul cumpărăturilor de Black Friday. Vor cheltui un miliard de lei pe chilipirurile de Black Friday