Antena Meniu Search
x

Magazinul de cafea Saveo.ro intră și pe piața băuturilor alcoolice

Când te-ai bucurat ultima dată de cumpărături online? Datorită tehnologiei, astăzi avem posibilitatea de a comanda tot ce ne dorim, în siguranță.

de Redactia Observator

la 28.09.2020, 13:40

Pahar cu picior, umplut cu o băutură alcoolică
Magazinul de cafea Saveo.ro intră și pe piața băuturilor alcoolice - Unsplash

Dacă ai uitat să cumperi ceva de la un magazin ce nu se află în zona ta sau chiar în orașul tău, poți plasa o comandă și astfel nu va mai fi nevoie să te deplasezi din nou, pierzând timp prețios.

Pentru că știm că îți plac veștile bune, vrem să te anunțăm că magazinul online de cafea Saveo.ro intră și pe piața băuturilor alcoolice. În magazinele clasice, așa cum sunt supermarket-urile sau hipermarket-urile nu se găsesc atât de multe sortimente de cafea ca într-un magazin online, din cauza spațiului limitat. Așa că dacă îți dorești o cafea deosebită, indiferent dacă este vorba despre cafea boabe de la SAVEO, măcinată sau capsule cafea, te încurajăm să plasezi o comandă online.

Când vine vorba despre băuturi alcoolice, lucrurile sunt asemănătoare: în magazine vei găsi anumite sortimente, însă mereu este loc de mai bine. Un magazin online are de obicei la dispoziție un spațiu mult mai mare de depozitare și prin urmare poate oferi mai multe sortimente.

În magazinul online Saveo.ro vei găsi sute de produse din următoarele categorii de bauturi online alcoolice: vin, vin spumant, șampanie, whisky, vodka, gin, rom, lichior, coniac, bere, băuturi tradiționale, apa și soft drinks, vermut și aperitiv.

Este foarte simplu să alegi băuturile pe care le dorești fără să petreci foarte mult timp pe site, datorită meniului ușor de accesat și posibilităților de filtrare incluse. Poți selecta categoria (dintre cele menționate mai sus), procentul de alcool, culoarea (în special în cazul vinurilor), litrajul, țara de origine, tipul băuturii și bineînțeles brandul și prețul. Astfel, poți descoperi noi produse pe care le poți încerca oricând dorești.

Este foarte util să apelezi la un magazin online care comercializează băuturi în momentul în care organizezi o petrecere și nu îți dorești să le achiziționezi dintr-un magazin fizic. Spre exemplu, dacă este vorba despre un eveniment la care sunt invitate mai multe persoane (cum ar fi o nuntă) și unde nu sunt asigurate băuturile, le poți comanda și ele vor fi livrate direct la locație în ziua menționată, astfel încât scapi și de grija transportului.

În cazul în care nu știi ce s-ar potrivi mai bine pentru un eveniment sau dacă nu ai idee ce să alegi pentru a-ți impresiona familia la o cină festivă, consultanții site-ului te vor ajuta să iei cea mai bună decizie. Așa cum spuneam, pe site sunt disponibile sute de produse pentru toate gusturile, astfel încât este imposibil să nu găsești ceva pe placul tău. Totuși, te încurajăm să bei responsabil și să nu faci abuz de alcool indiferent de circumstanțe.

Așadar, data viitoare când îți dorești cafea sau băuturi alcoolice, vei ști de unde le poți comanda simplu și rapid, fără să mai mergi în magazinele fizice. Ai la dispoziție tot ce îți dorești, la doar câteva click-uri distanță.

În încheiere, am vrea să știm dacă de obicei preferi cumpărăturile online sau clasice, în magazin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Magazinul de cafea Saveo.ro intră și pe piața băuturilor alcoolice