Antena Meniu Search
x

Mai multe piete din Baia Mare, inchise de autoritati

Scandal ca la usa stanii in pietele din Baia Mare. A fost cald, foarte cald in aceste zile in oras. Si. ce mare branza, par sa fi gandit comerciantii de lactate

Vezi și

Supararea primarului pare indreptatita. Edilul ar fi aflat ca administratorii pietei cer doar chirie fara sa ofere nimic in schimb.

Vanzatorii si-au tinut marfa la 23 de grade, nu la 12, cum era normal, iar autoritatile au luat foc. “Cum s-o pui pe doamna sa-si faca zona free cand abia poate sa vanda o branza?”, le-a reprosat primarul administratorilor pietei.

Razia ii viza in special pe producatorii si comerciantii de lactate care isi vindeau produsele dupa ce le tinusera ore intregi in caldura. Controlul a avut si un punct de plecare. In ultimul timp, un val de toxiinfectii alimentare a fost inregistrat in oras. Aproape 100 de persoane au ajuns la spital in ultima saptamana.

“Nici nu pot sa cumpar, smantana e acra, casul tot asa. Nu-s dumnealor de vina, condtiile. Sta, de-acasa, in conditii bine si aici, in doua-trei ore fermenteaza, la temperature asta”, a spus o femeie care si-ar fi dorit sa cumpere.

Decizia a venit imediat. “Hala se sigileaza si, pana la remediere, ii rugati sa mearga in alte piete”, a hotarat edilul.

Precupetilor li s-a cerut ca pana cel tarziu la ora 16.00 sa-si mute marfurile in alte piete care au conditiile necesare. Maine dimineata se va pune si lacatul pe spatiul destinat vanzarii de lapte si branza, cel putin pana la remedierea situatiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Mai multe piete din Baia Mare, inchise de autoritati