Antena Meniu Search
x

Mama care le-a abandonat își vrea gemenele înapoi!

Două fetiţe au fost găsite în scara unui bloc din Bucureşti, tocmai la etajul 6! Sunt gemene şi au doar câteva luni. Dormeau una lângă cealaltă, pe un preş, când au fost zărite de un jandarm şi de mama lui.

Vezi și

Două fetiţe au fost găsite în scara unui bloc din Bucureşti, tocmai la etajul 6! Sunt gemene şi au doar câteva luni. Dormeau una lângă cealaltă, pe un preş, când au fost zărite de un jandarm şi de mama lui. 

Au crezut că sunt păpuşi şi au îngheţat când le-au auzit glasul. Din braţele lor, copilele au ajuns la spital. Cea care le-a abandonat le-a văzut fotografia la televizor, a mers la Poliţie şi a mărturisit că le-a lăsat într-un moment de nebunie. Acum, le-ar vrea înapoi, dar probabil le va pierde definitiv.

Una lângă alta, în acelaşi pătuţ, stau două fetiţe cu ochi albaştri. Sunt gemene şi împart acelaşi destin. Mama lor nu le-a mai vrut. Le-a abandonat fără să ezite în scara unui bloc din Crângaşi.

Pe preşul de la uşa unui jandarm, la etajul 6, copilele aşteptau cuminţi să fie luate în braţe. Mama bărbatului a îngheţat când a deschis uşa şi a dat peste ele.

Lângă copile, femeia a găsit scutece şi două biberoane pline cu lapte. Un ultim gest de dragoste de la mama lor.

La ce s-a gândit mama care şi-a abandonat copilele, e greu de înţeles. Venise în Capitală tocmai din Neamţ, cu tot cu gemene, fără ştirea soţului ei. Şi-ar fi dat întâlnire cu un alt bărbat şi a renunţat la fetiţe ca la un bagaj. După 12 ore în care a fost căutată, femeia a mers singură la Secţia 20 de poliţie.

A explicat că a avut o cădere nervoasă, dar că e o mamă bună şi îşi iubeşte fetele. Până ieri, le strângea la piept şi se mândrea cu ele. Sunt cele mai mici dintre cei cinci copii ai ei şi acum le vrea înapoi. Dar s-ar putea să nu le mai primească niciodată.

Fetiţele au ajuns la Spitalul Grigore Alexandrescu aseară. Sunt sănătoase şi nu au nevoie de îngrijiri medicale, dar vor rămâne în spital până la finalizarea anchetei sociale.

Femeia are acum dosar pentru abandon şi trebuie să aştepte decizia autorităţilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Mama care le-a abandonat își vrea gemenele înapoi!