Antena Meniu Search
x

O mamă din Iaşi a crezut că va naște gemeni, dar a adus pe lume CVADRUPLEȚI

Cu patru copii acasă, barza a mai adus încă patru fraţi. Mama eroină din Iaşi, care ştia că poartă în pântece gemeni, a născut cvadrupleţi.

Vezi și

Cu patru copii acasă, barza a mai adus încă patru fraţi. Mama eroină din Iaşi, care ştia că poartă în pântece gemeni, a născut cvadrupleţi. Se pregăteşte acum să-i ia acasă. Copiii mai mari au desenat bebeluşii pe o foaie de hârtie. Le ştiu doar numele. Părinţii lor nu cer ajutor, spun că sunt binecuvântaţi şi că se vor descurca să crească opt copii din leafa obţinută de tată la munca pe şantier. 

-Doiniţa, nu?

-Da!

-El este Florin!

Pe acelaşi subiect

-Florinel... 

-Vasilică... 

-Şi Maria!

Maria este încă cea mai mică dintre fraţii ei. Ceilalţi au reuşit să ia mai mult în greutate. Au deja o lună şi jumătate de viaţă. Au fost scoşi de la incubator, iar medicii sunt uimiţi, în fiecare zi, când îi privesc. Cei patru fraţi născuţi înainte de termen, fiecare cu o greutate de puţin peste un kilogram, au o creştere formidabilă. Părinţii îi aşteaptă acasă, în satul Buda, din Iaşi. Mai au încă patru copii. Ei sunt deja mari. Au între 3 şi 10 ani. 

Mama a aflat abia în sala de naşteri că poartă în pântece patru vieţi. Doar tatăl lucrează. Era la serviciu, pe şantier, când a aflat vestea. Nu a crezut până nu a văzut cu ochii lui. În locuinţa modestă, nu ştie nici cum vor avea cu toţii loc. Acceptă cu bucurie orice ajutor. Va avea de hrănit şi de îmbrăcat opt copii. Deocamdată, însă, a primit doar promisiuni. 

Iar săptămâna viitoare cei mai mici dintre fraţi vor fi acasă. Medicii spun că mama este o eroină. 

O femeie dintr-un milion poate concepe şi naşte natural cvadrupleţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » O mamă din Iaşi a crezut că va naște gemeni, dar a adus pe lume CVADRUPLEȚI