Antena Meniu Search
x

O femeie și fiica ei plâng în genunchi, la malul mării, tatăl fetei a murit înecat: "Una dintre familiile distruse"

O femeie și fiica ei plâng în genunchi, la malul mării, acolo unde tatăl fetei a murit înecat. "Una dintre familiile distruse", a scris ISU Dobrogea pe contul de Facebook alături de imaginea dramatică, după un weekend cu doi morți și alte 17 persoane salvate din valuri, pe Litoral.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 31.08.2020, 10:40

Litoral
Imaginie teribilă pe plajă, bărbat scos mort din valurilă mării - ISU Dobrogea
  • Doi bărbați au murit pe Litoral, în weekend.
  • Oamenii au ignorat steagul roșu ridicat pe toate plajele.

Doi bărbaţi au murit înecaţi pe Litoral în weekend-ul care a trecut, 17 persoane au fost salvate in extremis și zeci de turiști au fost obligați să iasă din mare pentru a fi evitate alte tragedii. ISU Dobrogea a postat pe pagina de Facebook un mesaj însoțit de o fotografie cutremurătoare, pentru a-i face pe turiști să conștientizeze pericolul la care se expun atunci când nu țin cont de avertizările salvamarilor.

La sfârșitul săptămânii trecute, steagul roșu, care interzice intrarea în apă, a fost ridicat pe toate plajele de pe Litoralul românesc, din cauza vântului puternic și a valurilor mari. Cu toate acestea, sute de oameni au ignorat interdicția și au intrat în apă, zeci dintre ei fiind în pericol de înec. Pentru doi dintre ei nu s-a mai putut face nimic.

Unul a murit la Neptun, celălalt pe plaja Vadu, iar ISU Dobrogea a postat o fotografie în care o femeie și fiica ei plâng, în genunchi, pe plajă. În jurul lor, paramedicii au capetele plecate, n-au mai putut salva victima. 

"O imagine care vorbește de la sine. Una dintre familiile distruse, paramedici care, după zeci și zeci de minute în care au luptat sa salveze o viata, pleacă capul în fața neputinței.

Pe acelaşi subiect

Numai în acest week-end pompierii paramedici cu ambulanțe SMURD, șenilate, echipaje medicale cu ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță, scafandrii inspectoratului, un echipaj aer-medical, salvamari au depus eforturi susținute pentru cautarea/salvarea/acordarea primului ajutor medical pentru 17 persoane aflate în pericol de înec pe litoralul românesc.

Din păcate, doi bărbați au decedat! Este o imagine pe care, din păcate, am văzut-o din ce în ce mai des.

Nu trebuie decât sa fim atenți la steagurile arborate de către salvamari, sa le ascultam sfaturile când ne spun sa nu intrăm în mare sau când spun sa nu ne îndepărtăm.

Totul depinde numai de noi!!! Haideți sa fim responsabili!! Atunci când încercăm sa facem acte de teribilism singura imagine pe care trebuie sa o avem în fata ochilor este aceea a copiilor /părinților /prietenilor noștri care rămân în urmă

Viata e frumoasa, merita trăită responsabil!" - este mesajul postat de ISU Dobrogea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » O femeie și fiica ei plâng în genunchi, la malul mării, tatăl fetei a murit înecat: "Una dintre familiile distruse"