Antena Meniu Search
x

Mama moarta in Muntenegru, fiica a scapat ca prin minune

Moartea a tras la sorti. A ales intre mama si fiica, sot si sotie sau surori. Sase familii plang cu jumatate de inima si se bucura cu cealalta

Vezi și

Fiecare dintre ele a pierdut pe cineva in accidentul din Muntenegru. Si in acelasi timp, are si cate un supravietuitor. Care si-a vazut mama, sotul sau sora murind.

La Cluj Napoca steagul a coborat in berna. Aurora Morar plecase in vacanta cu fiica ei mai mica, Maria, care are 26 de ani. Aurora Morar a fost printre cei care au ramas in masina. Captiva in uriasul sicriu de tabla. In momentul in care autocarul a intrat in parapet si-a luat fiica in brate. A strans-o la piept incercand s-o protejeze. Femeia a fost strivita insa de o stanca imensa care s-a prabusit de nicaieri. Chiar sub ochii fetei sale. Pana ieri, tanara a stiut ca mama ei traieste. Astazi, tanara a fost externata de la Spitalul Elias. Are rani usoare dar refuza sa vorbeasca. Nu-i vine sa creada ca-si va conduce mama pe ultimul drum.

Nicolae Dervis, fost consilier local din Curtea de Arges si patronul unei fabrici de paine a plecat in Muntenegru ca sa se intalneasca cu Dumnezeu. Sotia lui a insistat sa mearga sa se roage impreuna la manastirile de acolo. Erau amandoi credinciosi. Omul de afaceri ridicase chiar si o biserica in satul sau natal. Aproape doua zile toti au stiut ca sotii Dervis au murit. Acasa, toti prietenii se rugau pentru ei. Iar miracolul nu a intarziat sa apara.Maria Dervis si-a revenit la terapie intensiva si a spus cum o cheama, dar pentru Nicolae Dervis aceasta a fost ultima vacanta.

Moartea a ales si intre sotii Marinescu, tot din Curtea de Arges. Ion Marinescu, tatal unui fost consilier local PNL a plecat in vacanta cu sotia inainte de o operatie grea pe care urma s-o faca la inima. Georgeta Marinescu a scapat. Timpul lui s-a oprit insa intr-o prapastie adanca din apropiere de Podgorita.

Viata si moartea si-au dat mana in mod cinic si pentru o familie din Bucuresti, familia Zamfir. Copiii lor au ajuns luni seara, in Muntenegru pentru a afla ce s-a intamplat. Isi vazusera tatal intr-o fotografie, pe internet. Au aflat vestea trista chiar in timp ce stateau de vorba cu Mihai Gadea, in fata spitalului din Podgorita. Gheorghe Zamfir a murit pe masa de operatie. Georgeta Zamfir a fost salvata. Azi noapte rudele familiei l-au identificat pe Gheorghe Zamfir la institutul de medicina legala din Bucuresti.

Aceeasi soarta cruda a avut-o si familia Troe. Troe Gheorghe va fi inmormantat in Capitala. Sotia sa, Mariana Troe lupta pentru viata la spitalul Bagdasar.

Aurica si Maria Enescu erau surori. Maria s-a nascut din nou, in canionul care si-a luat tributul morti. Aurica, sora ei s-a inaltat la Cer duminica seara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Mama moarta in Muntenegru, fiica a scapat ca prin minune