Antena Meniu Search
x

Maramureşul este recunoscut pentru farmecul său. Însă, îmbrăcat în zăpadă cucereşte şi mai multe inimi. Urmează Serbările Zăpezii

Maramureşul îmbracă straie de sărbătoare, pentru un festival plin de adrenalină. Mii de turişti sunt aşteptaţi la Borşa, unde au loc Serbările Zăpezii. Staţiunea va fi scena unor competiţii sportive spectaculoase. 

Vezi și

Maramureşul îmbracă straie de sărbătoare, pentru un festival plin de adrenalină. Mii de turişti sunt aşteptaţi la Borşa, unde au loc Serbările Zăpezii. Staţiunea va fi scena unor competiţii sportive spectaculoase. 

Pe placă sau pe schiuri, concurenţii se vor întrece în viteză pe pârtie. Iar artişti cunoscuţi vor cânta la peste 1.500 de metri altitudine. 

Văzută de sus, staţiunea Borşa dezvăluie un decor de poveste. Pe versanţii albi, schiorii coboară în viteză, iar în zare se înalţă piscuri însorite şi păduri neclintite de brazi. Aşa arată frumuseţea, în inima Maramureşului: locul în care se împletesc. magia şi adrenalina.

La sfârşitul săptămânii, staţiunea Borşa va fi scena celui mai spectaculos festival. la înălţime.

Avem Serbările Zăpezii cu spectacole, concurs de ski şi multe altele: drumeţii pe Munţii Rodnei, vedeţi avem zăpadă şi pârtiile de ski funcţionabile.

Timp de două zile, turişti din toată ţara se vor bucura de zăpadă, dar şi de expoziţii canine, show de lasere şi foc de artificii. Iubitorii sporturilor de iarnă au venit deja la Borşa, ca să înceapă antrenamentele. Pregătirile sunt pe final.

Oraşul Borşa are un numar de trei instalaţii de transport pe cablu. Avem pârtia Teleferic cu o lungime de 2 km, avem Pârtia Skoll cu o lungime de 700 de metri şi Pârtia Prislop cu o lungime de 1100 de metri

România pitorească eclipsează staţiunile de peste hotare.

Mai mulţi artişti faimoşi vor încinge atmosfera la Serbările Zăpezii.

Adrian Sînă & Akcent, Lora şi Nicoleta Nucă vor cânta pe pârtia din Borşa, la peste 1.500 de metri altitudine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Maramureşul este recunoscut pentru farmecul său. Însă, îmbrăcat în zăpadă cucereşte şi mai multe inimi. Urmează Serbările Zăpezii