Antena Meniu Search
x

Marius Țeicu, COPLEȘIT DE DURERE la înmormântarea singurei sale fiice. A povestit, plângând, ultimele clipe din viaţa Patriciei

Marius Ţeicu şi-a condus astăzi fiica spre mormânt. Şi a plâns, pentru prima dată, în faţa camerelor, când a vorbit despre ultimele clipe ale Patriciei. Singura lui fiică a pierdut lupta cu boala la 41 de ani, lăsând în urmă un băiat şi o fată.

Vezi și

Marius Ţeicu şi-a condus astăzi fiica spre mormânt. Şi a plâns, pentru prima dată, în faţa camerelor, când a vorbit despre ultimele clipe ale Patriciei. Singura lui fiică a pierdut lupta cu boala la 41 de ani, lăsând în urmă un băiat şi o fată.

"S-a luptat, s-a luptat, tot cu optimism, şi la un moment dat s-a uitat la noi şi a spus "Nu mai pot!", povesteşte Marius Ţeicu. "Nu mai pot, ce să fac? I-am zis că o să fie bine." Lacrimile îi curg în timp ce vorbeşte. Iar vocea care a încântat atâtea generaţii abia se aude. "A rezistat şi intubată şi adormită complet încă zece zile şi organismul a cedat, a făcut stop cardiac. A fost un copil extraordinar."

Patricia era singurul copil al marelui artist. A fost o luptătoare, spune tatăl ei: "Căuta, dimpotrivă, să mobilizeze pe toţi, a avut discuţii cu toţi bolnavii şi le spunea că se vor face bine. Suntem terminaţi, nu ştiu cum o să trecem peste asta. Sper ca Dumnezeu să o ducă acolo unde îi este locul pentru că nu a făcut niciun lucru rău."

Până în ultima clipă, fiica lui Marius Ţeicu a crezut că se va face bine. Era mamă şi lupta pentru cei doi copii ai săi, o fată şi un băiat: "Spunea că şi un deget dacă funcţionează, ar vrea să trăiască şi să crească ăia doi copii. Cu nepoţii au vorbit şi tatăl lor, şi un unchi care e psiholog şi i-a pus în gardă."

Pe acelaşi subiect

Astăzi, Patricia a primit flori de la prietenii şi colegii tatălui ei.

"Am vrut să fiu prezent să îi strâng în braţe pe Marius, pe Rodica, pe mama ei, nici nu ne putem imagina durerea pe care o resimt ei.", spune Keo, în vreme ce Felicia Filip a declarat: "Lasă în urmă atâta durere, era singurul copil..."

Bun rămas de la Patricia şi-a luat şi cel mai apropiat camarad al părintelui ei. Mihai Constantinescu i-a adus trandafiri albi: "Un tată să-şi piardă o fată pe care şi-a dorit-o în disperare... A iubit-o enorm, i-a scris şi un cântec, i-a scris mai multe cântece..."

"Atunci când s-a născut Patricia am declarat că a fost cel mai fericit moment din viaţa mea, acuma a fost cel mai greu.... moment din viaţa mea, când a plecat...", a mai spus înecându-se în plâns, Marius Ţeicu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Marius Țeicu, COPLEȘIT DE DURERE la înmormântarea singurei sale fiice. A povestit, plângând, ultimele clipe din viaţa Patriciei