Antena Meniu Search
x

Video Masa de Crăciun de-a gata, prin comandă, la un click distanţă

Cine n-a avut timp de bucătărie zilele astea a avut alternativă, ca să nu rămână goală masa de Crăciun. Bucătarii profesionişti au comenzi de abia mai reuşesc să le onoreze. De la platouri tradiţionale cu preparate de porc, la prăjituri sau cozonaci rumeni, toate bucatele pentru masa de Crăciun sunt la un click distanţă.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 23.12.2020, 00:10

Vezi și
  • Un cozonac costă de 30 de lei, iar un platou tradiţional cu aperitive poate ajunge la 120 de lei

La un  han tradiţional din localitatea Budeşti, județul Maramureş, socăciţele gătesc de zori pentru cei care n-au avut vreme să se ocupe singuri de masa de Crăciun. Comenzile curg la foc automat, iar oferta este bogată şi include preparate din carne de porc şi cozonaci frământaţi după reţete din străbuni.

Un cozonac costă de 30 de lei, iar un platou tradiţional cu aperitive poate ajunge la 120 de lei. 

Pentru că nu poate fi sărbătoare fără ceva dulce, la mare căutare în această perioadă sunt şi laboratoarele de cofetărie. Pentru a scăpa de grija gătitului, clienţii plătesc între 40 şi 80 de lei în schimbul unui kilogram de prăjituri.

Maria a ales să comande tot ce va avea pe masa de Crăciun. Cum a fost la muncă în toată perioada asta, n-a mai avut timp şi pentru bucătărie.

Maria Pop: Ca în fiecare an le-am comandat pentru că am foarte mult de lucru. Sarmale, salata de boeuf, snitele, chiftele. Si prajituri

În funcţie de preparatele pe care şi le doresc de sărbători, familiile scot din buzunar în medie până la 500 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Masa de Crăciun de-a gata, prin comandă, la un click distanţă