Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Mașini căutate ca după o avalanșă la Rânca. Oamenii au săpat prin nămeții de doi metri pentru a-și găsi autoturismele

Iarna a desenat un peisaj cum rar vezi chiar şi în vârful muntelui. La Rânca maşinile au fost complet îngropate sub zăpadă. Oamenii au săpat câţiva metri prin troiene pentru a-şi scoate autoturismele. Viscolul a avut puterea unui uragan de categoria unu. Acum marele pericol în zonă sunt avalanşele. 

de Redactia Observator

la 14.02.2021 , 19:43

  • Zăpadă de doi metri la Rânca, la ieşirea spre Transalpina

Zăpada a îngropat complet maşinile şi a depăşit în unele locuri geamurile cabanelor.

Şi gerul a fost năprasnic la Rânca pentru a doua noapte consecutiv. Din cauza vântului tăios, aerul a fost irespirabil, temeperatuile resimţite au atins -30 de grade Celsius. Drumarii au avut o noapte albă, la propriu şi la figurat. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vezi și

Drumul de acces spre stațiune nu a fost afectat de viscol, aşa că turiştii au avut cale liberă . Doi tineri îndrăgostiţi au profitat de ocazie pentru o cerere în căsătorie la înălţime.

 la prânz, viscolul si a pierdut forta. pârtia de săniuş s-a umplut imediat de copii. 

Vreme rea în toată țara, din cauza aerului de la Polul Nord

Meteorologii avertizează că, până la mijlocul săptămânii, nopţile şi dimineţile vor fi extrem de geroase în toate zonele montane. Temperaturile vor coborî până la minus 20 de grade Celsius, iar ninsorile slabe vor continua.

Acum, cel mai gros strat de zăpadă este la Bâlea Lac, 230 de cm. Pe Transfăgărăşan însă, troienele ajung şi la patru metri înălţime.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Mașini căutate ca după o avalanșă la Rânca. Oamenii au săpat prin nămeții de doi metri pentru a-și găsi autoturismele