Antena Meniu Search
x

A salvat toată viața inimi, dar azi s-a oprit a ei. Doctorița Cosana a murit la 44 de ani, în timpul gărzii la Spitalul Județean Arad

Tragedie azi la Spitalul Județean Arad! Doctorița cardiolog Cosana Claiciu a murit la doar 44 de ani la scurt timp după ce a intrat de gardă la spital.

Tragedie azi la Spitalul Județean Arad! Doctorița cardiolog Cosana Claiciu a murit la doar 44 de ani la scurt timp după ce a intrat de gardă la spital.

Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a Policlinicii Vlaicu, din Arad.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Cosana Claiciu era medic cardiolog la Spitalul Clinic Județean Arad și peste cîteva săptămâni ar fi împlinit 45 de ani.

Potrivit specialarad.ro, doctorița a intrat în tură în această dimineață la ora 7. După aproximativ o oră s-a simțit rău, plângându-se de dureri de picioare, o problemă medicală cu care ea se confrunta de mai mulți ani.

Starea ei s-a înrăutățit brusc și a suferit un stop-cardiorespirator, o echipă medicală venind de urgență să-i acorde primul ajutor.

În ciuda eforturilor medicilor, Cosana Claiciu s-a stins din viață în jurul orei 8:30.

Mesajele de condoleanțe curg pe contul său de Facebook atât din partea prietenilor, cât și a colegilor sau a celor care au cunoscut-o.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » A salvat toată viața inimi, dar azi s-a oprit a ei. Doctorița Cosana a murit la 44 de ani, în timpul gărzii la Spitalul Județean Arad