Antena Meniu Search
x

Medicii răniţi în accidentul aviatic au fost audiaţi. Salvatorii lor, moții, au fost decorați

Medicii supravieţuitori se vor întoarce în curând în sălile de operaţie datorită moţilor din Apuseni. Cei care au reuşit să-i salveze la timp. Astăzi, moţii au primit diplome de onoare. În timp ce anchetatorii, încearcă să lămurească cine şi cum a greşit.

Vezi și

Astăzi, moţii au primit diplome de onoare. În timp ce anchetatorii, încearcă să lămurească cine şi cum a greşit.

În exclusivitate pentru Observator, doctorul Pivniceru spune răspicat că doi colegi de-ai săi au trimis coordonate geografice tuturor autorităţilor, în noaptea tragediei. Răspunsuri vor veni şi de la copilot. Însă, Răzvan Petrescu încă nu poate vorbi cu procurorii. Azi, a fost operat pentru a treia oară.

Răzvan Petrescu era mâna dreaptă a comandantului Iovan. El ştie cel mai bine ce s-a întâmplat acolo. La bordul aeronavei. Dar nu poate da, încă, explicaţii anchetatorilor. Astăzi, a intrat din nou în sala de operaţie.

Astăzi Argentin Todea, Gheorghe Trif şi Gheorghe Giurgiu au fost recompensaţi pentru dăruirea lor. Au fost numiţi cetăţeni de onoare ai judeţului Cluj.

Au fost derutaţi de informaţiile contradictorii, deşi medicii supravieţuitori au trimis coordonatele geografice precise. O spune răspicat medicul Cătălin Pivniceru.

S-a luat legătura cred că. cu toate autorităţile, cu care s-a putut vorbi şi s-a încercat a se transmite date în fel şi chip, de pe mape, google, de pe tot soiul de aplicaţii, de pe smartphone, a spus medicul Pivniceru.

Dar, s-au risipit şase ore și două vieţi.

Ancheta ar trebui să stabilească cine se face vinovat pentru moartea Aurei şi a comandantului Iovan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Medicii răniţi în accidentul aviatic au fost audiaţi. Salvatorii lor, moții, au fost decorați