Antena Meniu Search
x

Medicii şi pompierii din Constanţa au transportat la spital o pacientă de 200 de kilograme

Medicii şi pompierii din Constanţa au avut una dintre cele mai grele misiuni de salvare.Au transportat la spital o pacientă de 200 de kilograme.

Vezi și

Medicii şi pompierii din Constanţa au avut una dintre cele mai grele misiuni de salvare.Au transportat la spital o pacientă de 200 de kilograme. 

Nu mai puţin de şase oameni, medici şi pompieri, au ajutat-o pe femeie să urce pe targă. Pentru ea, orice mişcare este un chin. Din cauza plămânilor, sufocaţi de grăsime, simte că rămâne fără aer.

La 42 de ani, pacienta cântăreşte 200 de kilograme. La internare, rudele au susţinut că aproape jumătate din greutatea ei ar fi de fapt o tumoră gigant.

Are fibromul de 80 de kilograme. A stat până a intrat în ultimul grad.Situaţia a ajuns atât de disperată, spun rudele, încât femeia risca să nu mai apuce ziua de mâine. Aşa că oamenii au decis să cheme ambulanţa.

Paramedicii nu au reuşit să o ridice aşa că au cerut ajutorul pompierilor.ri

Nici intervenţia pompierilor nu a fost deloc uşoară. Au adus o macara cu ajutorul căreia să o urce în salvarea SMURD. Dar, pentru că nu încăpea, au băgat-o, în cele din urmă, în autospeciala lor. Pentru întreaga operaţiune, au avut nevoie de un fotoliu şi de o sfoară. După analize, medicii de la spitalul de urgenţă Constanţa i-au dat astăzi vestea. Nu suferă de fibrom gigant ci de obezitate morbidă. Femeia are patru copii care, până acum, au avut grijă de ea, cu rândul.

Femeia va fi trimisă acasă, unde va trebui să ţină un regim strict. Când va reuşi să slăbească, va fi operată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Medicii şi pompierii din Constanţa au transportat la spital o pacientă de 200 de kilograme