Antena Meniu Search
x

Medicii SMURD au doi îngeri în cer

Dar niciodată nu va fi prea târziu pentru aflarea adevărului. Alte două familii vor să dezlege misterul. La Brăila şi Năvodari, doi copii orfani îşi strâng bunicii de mână. Doar pe ei îi mai au Bunicii. Adică părinţii mamelor lor plecate în misiunea fără întoarcere. Gabriela şi Laura au fost îngropate cu onoruri militare.

Vezi și

Niciodată nu va fi prea târziu pentru aflarea adevărului. Alte două familii vor să dezlege misterul. La Brăila şi Năvodari, doi copii orfani îşi strâng bunicii de mână. Doar pe ei îi mai au Bunicii. Adică părinţii mamelor lor plecate în misiunea fără întoarcere. Gabriela şi Laura au fost îngropate cu onoruri militare. 

Colegii au scos legitimaţia de salvator de la gâtul Gabrielei şi i-au agăţat-o pe cruce. Ultimul drum al tinerei asistente a început ca orice altă misiune. Cu salvatorii în uniforme roşii alături. În sunetul sirenelor de ambulanţă.

Fotografiile cu chipul Gabrielei au fost astăzi peste tot. În sicriu, lângă coroanele cu flori, la pieptul colegilor. Trupul Gabrielei a fost scos pe uscat după 12 ore. Prinsă în centură, asistenta SMURD a căzut între scaune şi a rămas captivă în epava elicopterului care s-a scufundat. S-a asfixiat, a intrat în şoc hipotermic şi s-a înecat.

Tânăra asistentă a sfârşit în chinuri la 38 de ani. Fiica ei, Alexia, nu mai are decât un bunic bolnav. Gabriela Harton îşi va dormi somnul de veci în acelaşi cimitir unde a unde a fost îngropat, în urmă cu 11 ani, soţul ei. Numele lor s-au unit după moarte pe o cruce.

Gabriela a zburat umăr la umăr cu Laura. Medicul SMURD care a salvat viaţa unei paciente înainte ca elicopterul lor să prăbuşească inexplicabil şi să se rupă în două.

La Brăila, lângă sicriul medicului SMURD, au plâns colegii, familia şi băieţelul ei de nouă ani, Andrei. Mama Laurei a avut nevoie de medici ca să-şi poată conduce fiica pe ultimul drum.

Soarta a trimis la Cer un echipaj întreg de salvatori. Un medic, o asistentă, pilotul şi copilotul elicopterului SMURD. Pe pământ patru familii îşi plâng eroii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Medicii SMURD au doi îngeri în cer