Antena Meniu Search
x

Video Mersul trenurilor, dat peste cap de furtuni. "Ne-au minţit. Ba că 30 de minute, ba că 40, ba că două ore 40. Până la urmă 7 ore am stat"   

Furtunile au dat peste cap mersul trenurilor. Drumul de la Arad la Mangalia a durat... o zi şi o noapte! Vijeliile au doborât pe şine sute de copaci, astfel că 22 de garnituri au ajuns la destinaţie cu câteva ore mai târziu. Nici cu avionul nu a fost mai rapid. O aeronavă plecată din Bucureşti a ajuns la Cluj după 10 ore, timp în care a făcut două escale.

Alexandra Marin
de Alexandra Marin

la 26.06.2021, 20:03

Vezi și

Pentru sute de călători vacanţa a început cu un coşmar: au stat cu orele în trenul blocat pe câmp. 

Alexandra Marin - reporter Observator: "7 ore! Atât a reuşit să întârzie trenul de la Arad la Bucureşti, tren care ulterior trebuie să plece spre mare. Astfel, bucureştenii care aveau bilet spre litoral, în loc să plece la 06:24, au plecat abia la 13:24". 120 de copaci au căzut pe şine doborâţi de vijelii.

Vremea a făcut prăpăd pe şinele de tren

"- Cum e să staţi atâtea ore într-un tren??

Pe acelaşi subiect

- Foarte rău că la vagonul de dormit nu am avut nici aer condiţionat.  Dar ne-a dat de la Craiova o apă caldă".

- A fost foarte, foarte urât. Pe la 6 dimineaţa au venit cu apă şi un corn cu ciocolată". 

Alexandra Marin - reporter Observator: "Dacă din Arad şi până în Capitală trenul a făcut 20 de ore, de aici şi până la Mangalia, care e destinaţia finală, oamenii mai au de aşteptat încă 4 ore şi un sfert, asta dacă trenul nu întârzie din nou".

- Mai aveţi de îndurat!

- Mai avem, dar ce să facem?!

- Faceţi o zi şi o noapte până la mare!

- Vă daţi seama...Ne-au minţit. Ba că 30 de minute, ba că 40, ba că două ore 40. Până la urmă 7 ore am stat".   

Şi drumul de la Galaţi la Bucureşti a durat dublu din cauza vremii. Alte granituri au întârziat însă din alte motive. În Ilfov, o mașină a fost zdrobită de tren pe calea ferată, şoferul a decedat pe loc în urma impactului, iar garnitura a ajuns cu 4 ore întârziere în gară. 

"Trebuia să ajungem la destinaţie cu un program bine stabilit, care s-a dat peste cap. Să vedem acum, cu acestă legătură, cum vom ajunge şi când vom ajunge", spune un pasager. 

Tot din cauza furtunilor, un avion Tarom a făcut de la Bucureşti la Cluj Napoca 10 ore în loc de o oră. Pilotul a fost nevoit să facă două escale: una la Suceava şi una înapoi în Bucureşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Mersul trenurilor, dat peste cap de furtuni. "Ne-au minţit. Ba că 30 de minute, ba că 40, ba că două ore 40. Până la urmă 7 ore am stat"