Antena Meniu Search
x

MESAJ sfâşietor după MOARTEA VIOLENTĂ a tinerei de 24 de ani din Oradea: "Ţi-a fost furat timpul ... Dormi în pace, fată frumoasă! (FOTO)

Prietenii şi familia Daliei Duca, tânăra de 24 de ani care a fost împuşcată în cap, miercuri, la Oradea, deplâng sfârşitul tragic al acesteia, pe reţelele de socializare.

Prietenii şi familia Daliei Duca, tânăra de 24 de ani care a fost împuşcată în cap, miercuri, la Oradea, deplâng sfârşitul tragic al acesteia, pe reţelele de socializare.

Pe contul Roxana Iova a apărut un mesaj dedicat Daliei Duca: "Odihneşte-te in pace, fată frumoasă! Doamne-Doamne să aiba grija de sufletul tau, dragă Dalia Adnilda Duca, săa le dea putere şi mangaiere părinţilor Doina Duca şi Vasile Duca, bunicilor, apropiaţilor! Am să te pastrez in amintire ca "vara-mea aia mica", mereu vesela, optimistă, plina de viaţă, frumoasă şi cu zâmbetul pe buze! Aveai toata viata inainte, ţi-a fost furat timpul şi poate mai aveai multe de spus...până şi Cerul a început să plânga în seara aceasta! Dormi în pace, fată frumoasa!", se arată în mesaj.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Dalia Duca, fiica unui fost ofiţer al Poliţiei Bihor, care a activat în anii 90 la Serviciul judiciar, a fost ucisă, miercuri, fiind găsită împuşcată în cap într-un automobil BMW, la marginea oraşului Oradea, pe malul râului Criş.

Foto: Dalia Duca si mama ei (Facebook)

Tânăra a fost răpită, miercuri dimineaţa, pe fondul unei crize de gelozie, de Adrian Hladii, din faţa unui imobil de pe strada Barcăului, unde individul a rănit prin împuşcare un bărbat care o însoţea.

Ce s-a întâmplat după oribila crimă

Potrivit ebihoreanul.ro, Adrian Hladii şi-a ascuns BMW-ul în care a fost împuşcată în cap Dalia Duca la circa 3 kilometri în câmp, în dreptul Staţiei de Epurare a oraşului Oradea. Criminalul a condus prin hârtoape şi noroaie, deşi maşina are o gardă joasă, după care a virat pe malul Crişului Repede, unde a ascuns-o în spatele unor dâmburi de pământ şi moloz.

Potrivit unor surse din Poliţie, autovehiculul a fost descoperit în acel loc de un cetăţean, care a sunat imediat la numărul 112.

Echipajul de criminalişti sosit la faţa locului a descoperit în maşină cadavrul tinerei care a fost împuşcată în cap. Poliţiştii au colectat probe, după care trupul victimei, îmbrăcată în pantaloni albi, a fost scos din maşină şi ridicat de un echipaj al unei firme de pompe funebre.

Urme de sânge

Ulterior, BMW-ul, din care se scurgea o dâră de sânge pe sub portiera din stânga spate, a fost ridicat şi dus în curtea Poliţiei.

Potrivit urmelor descoperite la faţa locului Adrian Hladii ar putea fi rănit. Criminalul a lăsat în urma lui pete de sânge, pe iarbă şi pietre.

Bărbatul a urcat circa 50 de metri de-a lungul râului, până în dreptul unui vad cu apă mai puţin adâncă. Criminalul a trecut pe malul drept al Crişului Repede, unde poliţiştii au identificat alte pete de sânge.

În cursul după-amiezii, echipaje au împânzit zona, iar fugarul a fost căutat inclusiv cu câini de urmă. 

Adrian Hladii, în vârstă de 38 de ani, din municipiul Oradea, este căutat de către poliţiştii din Bihor şi din judeţele învecinate, dar şi cu omologii lor din Ungaria.

Citeşte şi Detalii ŞOCANTE în cazul crimei de la Oradea: Ucigaşul este un INTERLOP cunoscut sub porecla de "Adi Grasu". Bărbatul ar putea fi rănit

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » MESAJ sfâşietor după MOARTEA VIOLENTĂ a tinerei de 24 de ani din Oradea: "Ţi-a fost furat timpul ... Dormi în pace, fată frumoasă! (FOTO)