Mesaje de Dragobete. Cele mai frumoase declaraţii de dragoste pentru persoana iubită

De Larisa Andreescu.
Publicat: 21.02.2021, 14:44.
Actualizat: 22.02.2021, 15:28

Ziua de Dragobete se sărbătoreşte în fiecare an pe data de 24 februarie. Este o zi dedicată iubirii şi reprezintă o tradiţie mult îndrăgită de poporul român.

O femeie şi un bărbat cu ochii închişi, zâmbind unul la celălalt

Cele mai frumoase declaraţii de dragoste pentru persoana iubită de Dragobete

iStock | Getty Images

Ziua de Dragobete este momentul perfect pentru a-i transmite persoanei iubite cât de mult o iubeşti. Dacă nu ai însă prea multă inspiraţie şi vrei să-ţi impresionezi partenerul sau partenera, venim în ajutor!

Iată mai multe mesaje de dragoste, romantice sau haioase pe care să le trimiţi sufletului tău pereche.

Mesaje de Dragobete romantice

1. Vreau să te cunosc mult mai mult! Să-ți ofer multă dragoste, tone de săruturi dulci! Sper că într-o zi mă voi descurca cu această misiune!

2. Te-am iubit întotdeauna și când iubești pe cineva, iubești întreaga persoană așa cum este ea și nu așa cum ți-ai dori să fie. Eu te iubesc pentru tot și pentru nimic!

3. Te iubesc. Am știut-o în clipa în care te-am întâlnit. Îmi pare rău că a durat atât de mult până să recunosc.

4. Când zâmbești, întreaga lume se oprește și privește o vreme, pentru că ești uimitoare așa cum ești.

5. Ești singurul lucru care mă face să vreau să mă trezesc dimineața.

6. Ia dragostea, înmulțește-o cu infinitul și încearcă s-o duci în adâncurile veșnice… și oricum nu va fi exact ceea ce simt eu pentru tine.

7. Fiecare aventură pe care o am, mare sau mică, vreau să o împărtășesc cu tine. Te iubesc!

8. Fiecare cântec de dragoste este despre tine. Te iubesc!

9. Nu mi-a plăcut niciodată Dragobetele și apoi te-am cunoscut și am înțeles despre ce este vorba.

10. Încă mă faci să râd. Îmi mai dai fluturi. Și încă mă îndrăgostesc de tine în fiecare zi. Felicitări de Dragobete!

11. Prin toate anotimpurile, prin toată vremea… Te iubesc. O zi minunată să ai, dedicată dragostei!

12. Când ne-am întâlnit, am știut că vreau să petrec fiecare Dragobete cu tine. Ești stânca mea și nu știu ce aș face fără tine.

13. Ești cea mai uimitoare femeie pe care am norocul să o numesc soția mea. În fiecare zi când mă trezesc lângă tine simt Dragobetele.

14. Sunt atât de încântat să împărtășim primul nostru Dragobete împreună. Sper că este primul dintre mulți alții.

Mesaje haioase de Dragobete

1. Te iubesc mai mult decât pe oricine, dar nu te iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine.

2. Dimineața nu mănânc pentru că mă gândesc la tine, la prânz nu mănânc pentru că mă gândesc la tine, iar noaptea nu dorm că mor de foame!

3. Sunt o victimă a zâmbetului tău, a privirii tale care m-a fascinat. Sunt amețit de atâta iubire, ești ca un drog pentru mine. Simt că întru în sevraj dacă nu te văd cât de curând.

4. Dacă îmi pierd buzele, te sărut cu ochii, dacă îmi pierd ochii te sărut cu inima, iar dacă îmi pierd inima sigur o găsesc la tine. Te iubesc!

5. Pentru un sărut tastează 1, pentru o îmbrățișare tastează 2, pentru clipe de neuitat tastează 3, iar pentru toate astea.. .tastează numărul meu.

6. Picioarele tale sunt obosite? Asta pentru că ai alergat prin mintea mea toată ziua.

7. Sunt un polițist și te arestez pentru că eşti tu. E ilegal să fii atât de frumoasă și sexy. Sentința este: închisoare pe viață în inima mea!

8. Când te simți mic, nefolositor, deprimat și crezi că nu ești bun de nimic, gândește-te că cel puțin odată în viața ta ai fost cel mai tare și mai rapid din grupul tău: atunci când erai spermatozoid! Mă bucur că te am azi lângă mine! Te iubesc!

9. Aș dori din piept să scot inima cu dor cu tot ca s-o pun în pieptul tău, ca să simți ce simt și eu! Aș dori să rămân mut, vocea ta să o-mprumut ca să spui ce spun și eu: “te iubesc si te voi iubi mereu!”.

10. Am fost sceptic la început, dar tu m-ai făcut să cred că îngerii există. Cum te-ai simțit când Dumnezeu ți-a luat aripile și te-a trimis pe pământ?

11. Să ne prefacem pentru o zi că ne iubim mai mult decât orice altceva. Ne putem evita reciproc pentru restul 364 de zile!

12. Fie ca Dumnezeu să-ți umple inima cu dragoste și portofelul cu bani, astfel încât să-mi poți cumpăra niște ciocolate și o sticlă de vin!

13. Mi-am găsit drumul înapoi în inima ta ca un câine vagabond care își găsește drumul înapoi acasă. Îți mulțumesc că mi-ai permis să intru de fiecare dată. Felicitări cu ziua noastră!

14. Nu am nevoie de o mulțime de bomboane de Dragobete pentru că sunt la dietă. Îmi poți cumpăra diamante în schimb!

Mesaje de Dragobete pentru el

1. Cu un bărbat ca tine în viața mea, sunt cu adevărat cea mai norocoasă femeie din lume. Ești mereu în mintea mea și în inima mea.

2. Fiecare zi alături de tine este Dragobetele pentru mine. Te iubesc.

3. Chiar și într-un basm în care fiecare vis se împlinește, nu cred că aș găsi un soț la fel de dulce ca tine! Te iubesc.

4. După toți acești ani, încă îmi zgudui lumea. Deși știi acest lucru, vreau doar să-ți mai repet că te iubesc. Te iubesc.

5. Mi-ai schimbat viața în bine și pentru asta voi fi întotdeauna recunoscătoare. Te iubesc enorm!

6. Mi-ai furat inima în primul moment în care te-am văzut. Te rog să o păstrezi pentru totdeauna!

7. Fără tine, această zi specială de Dragobete nu ar însemna nimic pentru mine. Te iubesc.

8. Sunt fericită să am ocazia să sărbătoresc acest Dragobete alături de cea mai specială persoană din întreaga lume! Cât de norocoasă sunt!

9. Tu ești puterea mea, viața mea și inima mea. Nu există nimeni în toată lumea care să te poată înlocui vreodată.

10. Frumusețea trandafirilor roșii nu se poate compara cu dragostea care înconjoară acest Dragobete. Va fi cu siguranță o zi plină de îmbrățișări, sărutări și dragoste.

11. Iubirea pe care o simt pentru tine devine mai puternică cu fiecare nouă zi. Cu fiecare noi zori, găsesc încă un motiv pentru a te iubi sincer, din toată inima.

12. Tu ești cel care mă face să zâmbesc, cel care mă ține de mână și cel care mă încălzește noaptea. Te iubesc, puiule.

13. Iubirea este ca o floare frumoasă. Are nevoie de îngrijire, dăruire și muncă grea. Mă bucur atât de mult că dragostea noastră a înflorit atât de frumoasă și parfumată!

14. Nu sunt sigură ce vezi în mine ceea ce te face să mă iubești atât de mult, dar știu că am alături persoana cea mai specială.

Mesaje de Dragobete pentru ea

1. Rămâi mereu aproape de inima mea, indiferent cât de departe te-ai afla. Te iubesc, draga mea iubită!

2. Niciodată nu trebuie să pui la îndoială dacă dragostea mea pentru tine este reală. Știu că a fost reală din momentul în care am început să mă gândesc la tine mai mult decât să-mi fac griji pentru mine.

3. Chiar dacă oceanele se vor usca și zilele se vor transforma în nopți, chiar dacă stelele vor începe să cadă din cer – atâta timp cât ești lângă mine, lumea mea va fi perfectă.

4. Mi-ai pătruns inima și mintea. Mi-ai făcut inima să bată doar pentru tine. Mi-ai făcut mintea să se gândească doar la tine. Te iubesc!

5. A fi cu tine este un vis împlinit. Mi-ai făcut viața completă. Te iubesc iubire!

6. Vreau să te sufoc cu îmbrățișări și sărutări toată ziua aceasta de Dragobete şi toată viaţa mea de acum încolo!

7. Nimic nu este mai important și mai prețios decât tine în viața mea. Te iubesc pentru totdeauna. Să sărbătorim acest Dragobete împreună, iubito!

8. Sunt un bărbat de succes pentru că iubesc o femeie incredibilă care crede întotdeauna în mine. Tu descoperi în mine tot ce-mi stă în putință. Mulțumesc!

9. Fericirea este căsătoria cu cel mai bun prieten al tău şi nu aş putea cere o prietenă mai bună ca tine. Te iubesc!

10. Ești cea mai uimitoare femeie pe care am norocul să o numesc soția mea. În fiecare zi când mă trezesc lângă tine simt Dragobetele.

11. Tu ești motivul pentru care sunt cine sunt azi. Îți mulțumesc pentru tot ceea ce faci pentru familia noastră. O sărbătoare fericită, iubito!

12. Prin toate anotimpurile, prin toată vremea… Te iubesc, iubita mea. O zi minunată să ai, dedicată dragostei!

13. Când mă săruți, lumea se topește. Când mă ții în brațe, mă simt în siguranță. A fi îndrăgostit de tine m-a făcut să văd cât de minunată poate fi viața. Te iubesc.

14. Ia dragostea, înmulțește-o cu infinitul și încearcă s-o duci în adâncurile veșnice… și oricum nu va fi exact ceea ce simt eu pentru tine. Te iubesc enorm iubirea mea!

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citește și
Eveniment • pe 25.02.2021 la 15:30
Foto
De Dragobete, un tânăr din Arad și-a luat fosta iubită la bătaie: "Mi-a dat doi pumni şi a plecat încolo, după colţ"
recomandari pe a1.ro
Cum arată fiica Adrianei Trandafir. Tânăra studiază în Olanda și este incredibil de frumoasă
Social • pe 25.02.2021 la 08:14
Foto
Dragobete fără vârstă, în costume tradiţionale. Unii braşoveni au imortalizat iubirea într-un cadru de epocă

Top știri

Copii găsiți înfometaţi într-un TIR românesc, în Germania. Disperați, au tăiat prelata camionului, au scos mâinile şi au strigat după ajutor
1
Extern • pe 27.02 la 12:17

Șase copii, cu vârste între 10 și 16 ani, au fost găsiți înfometați și înghețați de frig, de poliția germană, într-un TIR românesc. S-a întâmplat joi seară, în Erfurt, după ce șoferul și-a parcat camionul într-un centru de transport marfă. Când a revenit la TIR, două ore mai târziu, românul a observat o fantă în prelata remorcii, iar prin ea ieșeau mâinile unor copii, care cereau ajutor.

PARTENERI
Îl recunoști? Așa arăta unul dintre foștii concurenți de la Chefi la cuțite în copilărie! / FOTO
spynews.ro
A fost prins! Diana Șoșoacă a primit vestea așteptată
gandul.ro
Șoc: Gigi Becali se retrage la mănăstire! Cum își pregătește fiicele și soția și când va face pasul
prosport.ro
A fost sărac toată viața fără să știe că avea așa ceva în curte. Peste ce a dat un țăran când își săpa liniștit grădina
redactia.ro
Horoscopul zilei de 1 martie 2021. Taurii trebuie să fie sinceri. Află ce se întâmplă cu zodia ta
CaTine.ro
Hazal Filiz Küçükköse și-a sărbătorit ziua de naștere în Dubai. Actrița din Iarna Neagră a îmbrăcat ținute de mii de euro
tvhappy.ro
Motivul pentru care femeia care a provocat accidentul în care au murit două fetițe a fost lăsată să plece după audieri
libertatea.ro
Fiica lui Andrei Vochin despre relația cu Ilie Dumitrescu: „A fost o greșeală față de tatăl meu. L-a deranjat”
GSP
Ioana, cuvinte grele pentru Ilie Năstase! "Să ceară ajutor specializat! Nu vreau să ne ştie toată ţara"
as.ro
ULTIMELE ȘTIRI
CITEȘTE PE A1.ro
Studenta care a venit la Chefi la cutite cu iubitul ei cu 47 de ani mai în vârstă! I-a lăsat pe chefi fără cuvinte cu povestea ei
A1.RO
Gina Pistol are buzele injectate? Frumoasa prezentatoare le-a explicat fanilor de ce arată așa
A1.RO

TV

De Mărţişor, Observator 12-14 împlineşte 2 anişori
TV • ieri la 14:59

De Mărţişor, Observator 12-14 împlineşte 2 anişori

Începe primăvara, e Mărţişorul şi Observator 12-14 împlinește doi ani de când a intrat în casele voastre.