Antena Meniu Search
x

Mesaje SFÂŞIETOARE postate de prietenii tânărului decapitat de tren: 'Ţi-am văzut bunătatea în suflet! Adio!'

Vestea că Raul a murit decapitat de tren a căzut ca un trăznet peste cei care îl cunoşteau. Prietenii tânărului din Oradea care şi-a pus capăt zilelor într-un mod groaznic s-au arătat şocaţi de gestul acestuia.

Vestea că Raul a murit decapitat de tren a căzut ca un trăznet peste cei care îl cunoşteau. Prietenii tânărului din Oradea care şi-a pus capăt zilelor într-un mod groaznic s-au arătat şocaţi de gestul acestuia.

Tânărul de 16 ani şi-a pierdut viaţa, în noaptea de joi spre vineri, după ce s-a pus în faţa unui tren.

“Odihneşte-te în pace, Raul Popuş. Încă nu pot să cred. Ai fost un coleg super, mereu cu zâmbetul pe buze o să îmi lipseşti. Sincere condoleanţe familiei !”, a scris Diana.

“Sfâşietor.. Suflet drag.., îmi pare rău că ai ales această cale ..ai fost un coleg super şi un prieten adevărat şi dacă nu prea am ţinut legătura, mai deloc.. ţi-am văzut bunătatea in suflet care m-a lăsat marcat....îmi amintesc că râdeam in ore aşa fain, îmi va fi chiar dor de acele momente...  Îmi pare rău pentru tot şi că nu ţi-am putut fi alături şi că nu am reuşit să te ajut să îl cunoşti cu adevărat pe Dumnezeu ,să găseşti acea pace şi dragoste ,acea siguranţă de care aveai nevoie....sper ca din acest şoc ce ni l-ai lăsat.. ,multe persoane, prieteni de ai tăi, să îşi schimbe direcţia pe această cale şi să-l urmeze pe Dumnezeu, să încerce să Îl cunoască.. şi să remarce faptul că suntem atât de trecători şi că viaţa nu stă în mâna noastră..ci doar decizia pe cine vrem sa urmăm şi unde vrem sa ajungem la capătul acestei vieţi....Suflet minunat.. rămas bun.. Dumnezeu sa lase mângâieri familiei !! ... Adio Raul Popus”, a scris Denis.

“Sunt şocată! Nu as fi crezut niciodată ca el, Raul ar putea face un astfel de gest! Dumnezeu sa fie alături de familia îndurerată!”, este mesajul lui Anne-Mari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Mesaje SFÂŞIETOARE postate de prietenii tânărului decapitat de tren: 'Ţi-am văzut bunătatea în suflet! Adio!'