Antena Meniu Search
x

Mesaje şi felicitări de Revelion 2024 pe rit vechi. Cele mai frumoase gânduri pentru cei dragi

Milioane de creştini ortodocşi din lumea întreagă sărbătoresc Anul Nou pe rit vechi. Transmite un gând bun celor dragi printr-un mesaj emoţionant, religios sau chiar amuzant. 

de Redactia Observator

la 13.01.2024, 09:33

Pentru a transmite urări și mesaje de Revelion pe rit vechi, poți să alegi formulări care să reflecte tradițiile și specificul acestui moment special. Iată câteva exemple pentru a le ura celor dragi cele mai frumoase şi emoţionante gânduri. 

Mesaje pentru Revelion 2024 pe rit vechi 

"La mulți ani pe rit vechi! Fie ca lumina bucuriei și căldura tradițiilor să vă încălzească inimile în noul an! Sărbători fericite!"

"Sărbătoarea pe rit vechi să vă aducă liniște, sănătate și fericire în casele voastre! La mulți ani cu bucurii și belșug!"

Pe acelaşi subiect

"Cu fiecare clopot care sună, aducem în sufletele noastre amintiri și speranțe pentru un an nou bogat în realizări și iubire. La mulți ani pe rit vechi!"

"În această noapte magică pe rit vechi, să privim în urmă cu recunoștință și înainte cu speranță. La mulți ani cu bucurii, iubire și sănătate!"

"Fie ca lumina să pătrundă în sufletele noastre la fel cum lumina lămpilor aduce căldura în camerele noastre. Un An Nou fericit pe rit vechi tuturor!"

"În această seară a Revelionului pe rit vechi, vă trimit cele mai bune urări de sănătate, fericire și prosperitate. La mulți ani plini de bucurii și realizări!"

"Cu dragoste și respect, vă urez un An Nou pe rit vechi plin de izbânzi și împliniri. La mulți ani cu sănătate și fericire în sufletele voastre!"

"În noaptea Revelionului pe rit vechi, să ne bucurăm de tradiții și să sărbătorim împreună trecerea într-un nou capitol al vieții. La mulți ani cu bucurii și belșug!"

Mesaje amuzante pentru Revelion 2024 pe rit vechi 

"La mulți ani pe rit vechi! Să nu uităm să facem și rezoluții pe rit vechi - mai multă voie bună, mai puține calorii!"

"Sărbători fericite pe rit vechi! În noul an, să nu ne mai lașăm pe ultima sută de metri și să fim mai disciplinați la petreceri - începem distracția de la ora 6 seara!"

"La mulți ani cu râs și voie bună pe rit vechi! În 2024, să fie mai multe glume bune și mai puține diete nereușite!"

"Sărbătoarea pe rit vechi e ca un meniu bogat în tradiții și voie bună. În 2024, promit să mă abțin să număr caloriile - mă lasă prea grăsuț!"

"La mulți ani pe rit vechi! În noul an, rezoluția mea e să devin mai organizat - o să-mi fac o listă cu toate petrecerile la care trebuie să particip!"

"Cu ocazia Revelionului pe rit vechi, vă urez un an plin de aventuri, râsete și excese moderate. Sărbători fericite și noului an!"

"La mulți ani pe rit vechi! În 2024, mă gândesc să-mi fac propriul calendar - numai cu zilele libere și petreceri!"

"Să ne umplem casele cu zâmbete și bufetul cu bunătăți pe rit vechi! La mulți ani cu haz și distracție!"

Dacă vrei să transmiți persoanei iubite sentimente speciale și urări afectuoase în noaptea de Revelion pe rit vechi, iată câteva sugestii.

Mesaje pentru iubit/iubită pentru Revelion 2024 pe rit vechi 

"Draga mea, la mulți ani pe rit vechi! În această noapte magică, mă gândesc la toate clipele frumoase petrecute împreună și la toate cele pe care le vom împărtăși în noul an. Te iubesc necondiționat!"

"La mulți ani pe rit vechi, iubirea mea! Împreună am străbătut atâtea încercări și am sărbătorit atâtea bucurii. În 2024, să ne umplem inimile cu mai multă iubire și fericire! Te ador!"

"Cu dragoste și recunoștință, îți urez La mulți ani pe rit vechi! Ești lumina care mă îndrumă în fiecare zi, iar noul an să ne aducă împreună multe realizări și fericire. Te iubesc enorm!"

"La mulți ani, iubirea mea, pe rit vechi! În această noapte magică, sărbătorim nu doar trecerea într-un nou an, ci și legătura noastră specială. Fie ca dragostea noastră să strălucească mereu așa cum o fac stelele de Revelion!"

"Cu ocazia Revelionului pe rit vechi, vreau să-ți mulțumesc pentru fiecare zâmbet, pentru fiecare clipă de fericire pe care mi le-ai oferit. Îți doresc un an plin de bucurii și împliniri. La mulți ani, dragostea mea!"

"La mulți ani, iubirea mea! În noul an, să ne străbatem împreună calea vieții cu încredere și iubire. Fie ca fiecare zi să aducă mai multă fericire și realizări în relația noastră. Te iubesc din tot sufletul!"

"Dragul meu, cu ocazia Revelionului pe rit vechi, îți doresc un an nou plin de iubire, sănătate și fericire. Să ne bucurăm de fiecare clipă împreună și să construim amintiri minunate. La mulți ani, iubirea mea eternă!"

"La mulți ani, sufletul meu! În noaptea asta specială, îți mulțumesc pentru toată dragostea și susținerea pe care mi le oferi mereu. Împreună să străbatem cu bucurie noul an și să adunăm amintiri minunate. Te iubesc enorm!"

Mesaje pentru familie pentru Revelion 2024 pe rit vechi 

"La mulți ani, familia mea dragă, pe rit vechi! În această noapte magică, vă mulțumesc pentru toate momentele frumoase petrecute împreună. Fie ca noul an să ne aducă sănătate, bucurii și mai multe împliniri!"

"Cu ocazia Revelionului pe rit vechi, vreau să vă urez La mulți ani, draga mea familie! Sărbătorim împreună trecerea într-un nou capitol al vieții, cu speranță și bucurie. Să ne fie inimile pline de dragoste și încredere reciprocă!"

"La mulți ani, familia mea minunată, pe rit vechi! În noul an, să continuăm să ne sprijinim unii pe alții, să împărtășim bucurii și să depășim împreună orice provocare. Să avem un an plin de momente frumoase și amintiri de neuitat!"

"Cu dragoste și recunoștință, vă urez La mulți ani, familia mea iubită! În această noapte de Revelion pe rit vechi, sărbătorim legătura noastră specială și sperăm la un an nou bogat în armonie, sănătate și fericire. Vă iubesc pe toți!"

"La mulți ani, familia mea minunată, pe rit vechi! În această noapte de sărbătoare, să ne reamintim de toate realizările noastre și să privim cu optimism spre viitor. Să ne fie inimile pline de dragoste și bucurie!"

"Cu toată dragostea mea, vă urez La mulți ani, familia mea! În noul an, să continuăm să fim o sursă de susținere reciprocă și să ne bucurăm de fiecare clipă petrecută împreună. Să avem un an plin de bucurii și împliniri!"

"La mulți ani, familia mea dragă! În această noapte de Revelion pe rit vechi, vă mulțumesc pentru toate momentele frumoase și pentru că sunteți mereu alături de mine. Să avem un an nou plin de fericire, sănătate și iubire!"

"Cu căldură și afecțiune, vă urez La mulți ani, familia mea iubită! În această noapte de sărbătoare, să ne bucurăm de prezența unii în viața celorlalți și să pornim în noul an cu speranță și încredere. Vă iubesc cu toată inima!"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Mesaje şi felicitări de Revelion 2024 pe rit vechi. Cele mai frumoase gânduri pentru cei dragi