Antena Meniu Search
x

Motivul pentru care Mihai Stoica s-a luat la bătaie în clubul vedetelor, din Capitală. Ce riscă acum managerul FCSB

Meme Stoica, managerul FCSB, s-a bătut cu un grup de petrecăreţi, mai întâi într-un local de lux, apoi în parcare.

Vezi și

A fost bătaie generală în clubul vedetelor din Capitală! Meme Stoica, managerul FCSB, s-a bătut cu un grup de petrecăreţi, mai întâi în localul de lux, apoi în parcare. Şi fiica lui a fost implicată în scandal: era la masă cu tatăl şi iubitul ei, când totul a degenerat.

În mijlocul unei astfel de petreceri a început şi scandalul dintre Mihai Stoica şi mai mulţi indivizi care au intrat în conflict cu iubitul fiicei lui. A urmat o bătaie generală, cu îmbrânceli şi pumni de ambele părţi.

Martorii incidentului spun că Dan Petrache, iubitul Teodorei Stoica, s-a luat la ceartă cu un alt bărbat. Cel mai probabil, din cauza unor conflicte mai vechi. În mijlocul bătăii a ajuns şi fiica secundului lui Becali. 

Scandalul care a pornit in interiorul clubului, dupa miezul noptii, a continuat in parcarea localului. Acolo, recunoaste Mihai Stoica, si-a pierdut cumpatul in momentul in care altercatia a reizbucnit.

Iubitul fiicei lui Meme Stoica a încasat mai multe lovituri. 

Cu toate acestea, reprezentantii Politiei Capitalei spun ca incidentul nu a fost semnalat prin 112 si ca poana acum nu s au depus plangeri. 

Mihai Stoica a scăpat de sancţiunea disciplinară din partea clubului. Dacă se va deschide un dosar penal pentru bătaia din club, el şi-ar putea risca libertatea, deoarece este eliberat condiţionat. În trecut, a mai ieşit în evidenţă prin comportamentul violent.

A lovit cu pumnul un suporter pe stadion, în faţa camerelor de filmat, iar în 2011 a agresat un nuntaş.

Nici Dan Petrache nu are un trecut imaculat. A fost implicat în mai multe bătăi cu personaje din lumea mondenă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Motivul pentru care Mihai Stoica s-a luat la bătaie în clubul vedetelor, din Capitală. Ce riscă acum managerul FCSB