Antena Meniu Search
x

Video Minivacanța de 1 Decembrie a început cu timp pierdut în trafic. Șoferii au făcut haz de necaz: "Să nu mă prindă radarul"

A început minivacanţa de 1 Decembrie, iar şoferii au petrecut-o în trafic, bară la bară pe DN1, drumul care leagă Bucureştiul de staţiunile de pe Valea Prahovei. Şoferii au făcut haz de necaz, în timp ce alţii s-au jurat că nu mai au ce căuta pe aceste şosele în zile de sărbătoare. Inspiraţi au fost cei care au mers cu trenul. CFR a suplimentat numărul de vagoane pentru 10 rute.

de Redactia Observator

la 30.11.2022, 20:27

Vezi și

DN1 a fost încă o dată o capcană pentru cei care au vrut să ajungă pe Valea Prahovei şi în zona Bran-Braşov. Şoferii care au crezut că dacă pleacă dimineaţa devreme scapă de aglomeraţie s-au înşelat. Foarte mulţi au avut aceeaşi idee şi s-au trezit în tradiţionalele blocaje. Prima oprire forţată a fost înainte de Comarnic. Nu au ce să facă decât haz de necaz.

"Foarte frumoasă parcarea asta, îmi place foarte mult!"

"Am făcut schimb de şoferi, nu mai puteam să stăm. La 15 minute schimbăm şoferul"

"Nu vedeţi că am 100 la oră, să nu mă prindă radarul!"

Pe acelaşi subiect

Patrioţi în ţara unde stai blocat ore întregi pe şosele în vacanţă, unii şi-au atârnat tricolorul de maşini. Alţii, amorţiţi de atâta stat, au plecat pe jos spre o benzinărie, pentru nevoi urgente. Mai inspiraţi au fost cei care au plecat cu trenul în vacanţă sau la rude.

Andre Rotaru, reporter Observator: Pentru a evita aglomeraţia, CFR Călători a suplimentat trenurile pe nu mai puţin de 10 rute, printre care şi Suceava, Iaşi, Timişoara, Satu Mare sau Braşov.

Aglomerație pe drumuri și în stațiuni, de minivacanța de 1 Decembrie

După un drum lung, care a durat în unele cazuri şi peste cinci ore din Bucureşti la Sinaia, şoferii au făcut popas. Au găsit aglomeraţie şi în staţiune.

Claudiu Loghin, reporter Observator: Centrul staţiunii Sinaia a fost deja împodobit pentru sărbătoarea de 1 decembrie şi chiar pentru Crăciun. Deocamdată zăpada este sus la cota 2.000, însă primii turişti care îşi petrec vacanţa de 1 decembrie la munte au sosit deja şi se plimbă prin centrul staţiunii.

În celălalt colţ al ţării, la Cavnic, în Maramureş, forfota încă nu a început. Turiştii mici şi mari au avut la dispoziţe tot patinoarul şi pistele de tubing. Administratorii parcului de distracţie au ajutat puţin vremea. Peste stratul subţire de zăpadă au mai adăugat câţiva centimetri cu tunurile.

În drum spre locuri cu zăpadă, dar din străinătate, românii au dat încă o dată de aglomeraţie. În vestul ţării, cozile de maşini s-au întins pe cinci kilometri la ieşirea din ţară, prin Vama Nădlac II. În ultimele 24 de ore, 27.000 de români au ieşit din ţară prin vama Nădlac II.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Minivacanța de 1 Decembrie a început cu timp pierdut în trafic. Șoferii au făcut haz de necaz: "Să nu mă prindă radarul"