Antena Meniu Search
x

Două adolescente de 16 ani, date dispărute de la o casă de tip familial din Craiova

Polițiștii din Craiova caută două adolescente de 16 ani care au plecat dintr-o casă de tip familial și nu s-au mai întors. Contactate de reprezentanții centrului, fetele au spus că nu sunt victimele unei infracțiuni, dar nu vor să revină.

De Daniel Murărescu la 11.08.2020, 17:51
Două adolescente de 16 ani, date dispărute de la o casă familială din Craiova
Minore căutate de poliție, în Craiova - Mediafax Foto / Emanuel Titus iliesi via Hepta
  • Fetele au răspuns la telefon, dar refuză să se întoarcă în centru
  • Polițiștii cer ajutorul populației pentru a le găsi

Polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că, minorele Ancuța Raluca Alina, de 16 ani și Matei Tatiana Andreea, de 16 ani, ambele din Craiova au plecat voluntar dintr-o casă tip familial din Craiova, în ziua de 10 august a.c. și nu au mai revenit până în prezent.

Ancuța Raluca Alina are 1,70 metri înălțime, 55 de kilograme, constituție atletică, ten deschis, ochi căprui, păr șaten lung până la nivelul umerilor, nas mediu, ca semne particulare are un tatuaj în formă de zig-zag pe antebrațul mâinii stângi.

La momentul plecării era îmbrăcată în pantaloni de culoare albastru tip jeans, tricou alb cu imprimeu roșu scurt până în talie iar în picioare purta pantofi sport de culoare neagră.

Nu are asupra sa actul de identitate sau bani.

Matei Tatiana Andreea are următoarele semnalmente: înălțime 1,75 metri, greutate 80 kilograme, ten măsliniu, față ovală, ochi căprui, păr șaten închis lung, nu are semne particulare.

La momentul plecării era îmbrăcată în pantaloni de culoare albastru tip jeans, cămașă albastră cu guler alb fără mânecă iar în picioare purta pantofi sport de culoare alb cu roșu. 

Nu are asupra sa actul de identitate sau bani.

Cele două minore au asupra lor telefoane mobile și fiind contactate de reprezentanții centrului au precizat că nu au fost victimele vreunui infracțiuni însa nu doresc să revină în centru. 

Persoanele care dețin informații utile cu privire la persoanele dispărute sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112, sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Două adolescente de 16 ani, date dispărute de la o casă de tip familial din Craiova