Antena Meniu Search
x

Mircea Albulescu a fost operat de urgență!

Actorul Mircea Albulescu a fost supus unei intervenţii chirurgicale și, în prezent, se află în Secţia de Terapie Intensivă

Actorul Mircea Albulescu a fost supus unei intervenţii chirurgicale și, în prezent, se află în Secţia de Terapie Intensivă

Miercuri seară actorul Mircea Albulescu a fost supus unei intervenţii chirurgicale pe cord, echipa de medici care l-a operat pe actor fiind condusă de profesorul Marian Gaşpar, şeful Clinicii de Chirurgie Cardiacă.

În timpul intervenţiei, lui Mircea Albulescu i-au fost făcute trei bypass-uri, întrucât în urma analizelor amănunţite s-a impus această operaţie, mai ales că actorul avea montat un stimulator cardiac, mai spun sursele citate.

În prezent, actorul este internat la Secţia de Terapie Intensivă.

Potrivit Mediafax, în noaptea de luni spre marţi, actorul Mircea Albulescu s-a prezentat la Serviciul de Urgenţe al Spitalului Judeţean din Timişoara, acuzând dureri în zona pieptului. Medicii de aici l-au transferat la Institutul de Boli Cardiovasculare din municipiu, unde a fost internat.

Maestru al scenei şi al filmului românesc, Mircea Albulescu are 80 de ani şi joacă pe scena Teatrului Naţional Bucureşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Mircea Albulescu a fost operat de urgență!