Antena Meniu Search
x

UN AN DE LA COLECTIV. Monument memorial pentru victimele incendiului din Clubul Colectiv

UN AN DE LA COLECTIV. Pentru că nu trebuie uitaţi niciodată şi pentru că vor rămâne în inimile noastre. Victimele care au pierit în incendiul din Clubul Colectiv vor avea un monument memorial, din piatră şi bronz.

Vezi și

UN AN DE LA COLECTIV.  Pentru că nu trebuie uitaţi niciodată şi pentru că vor rămâne în inimile noastre. Victimele care au pierit în incendiul din Clubul Colectiv vor avea un monument memorial, din piatră şi bronz.

UN AN DE LA COLECTIV.În 30 octombrie 2016, în Piaţa Bucur din Capitală urmează să fie inaugurat un monument memorial pe care vor fi gravate numele tuturor celor care au murit acolo.

UN AN DE LA COLECTIV. Asociaţia Colectiv GTG 3010, constituită de rudele victimelor incendiului din club, a reuşit să obţină toate avizele şi autorizaţiile necesare de la instituţiile abilitate pentru ridicarea unui monument în memoria celor care au murit acolo. Mai mult, Consiliul Local al sectorului 4 a alocat 220.000 lei pentru realizarea acestuia.

UN AN DE LA COLECTIV. ”Este un monument pe care dorim să-l construim pentru toate victimele. Am încercat să îl amenajăm din fonduri proprii, dar nu am reuşit în totalitate, aşa că am primit o sponsorizare de la primărie. Monumentul va fi amplasat doar provizoriu în parcul din Piaţa Bucur, fundaţia exactă urmând să fie făcută în primăvara viitoare chiar în mijlocul parcului din faţa clubului”, a declarat Eugen Iancu, preşedintele Asociaţiei Colectiv GTG 3010.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » UN AN DE LA COLECTIV. Monument memorial pentru victimele incendiului din Clubul Colectiv