Antena Meniu Search
x

Monumentul Eroilor dintr-o comună gălățeană, acoperit cu un brad uriaș de Crăciun

Situaţie incredibilă într-o comună gălăţeană! Cuprinse de spiritul sărbătorilor, autorităţile locale nu au mai ţinut cont de nimic în amenajările pentru Crăciun. Bradul decorat din comună maschează Monumentul Eroilor.

Vezi și

Situaţie incredibilă într-o comună gălăţeană! Cuprinse de spiritul sărbătorilor, autorităţile locale nu au mai ţinut cont de nimic în amenajările pentru Crăciun. Bradul decorat din comună maschează Monumentul Eroilor. Mai precis, construcţia este acum un fel de suport pentru pomul care o acoperă în totalitate. Ideea autorităţilor a declanşat un val de reacţii printre locuitori.

Suntem în centrul comunei gălăţene Cudalbi. La prima vedere, totul pare un decor obişnuit de Crăciun - un brad împodobit de sărbători şi şiruri întregi de luminiţe. Doar că pomul a fost plasat peste Monumentul Eroilor.

Bradul a devenit acum subiect de dispută în zonă. Unii apreciază gestul autorităţilor, alţii însă îl văd ca pe o lipsă de respect faţă de înaintaşi. Cu doar câteva zile înainte, pe 1 decembrie, coroane întregi de flori au fost depuse la Monumentul Eroilor, acoperit acum de bradul de Crăciun.

Ideea a fost susţinută chiar de primarul din comună. Construcţia este oricum în proces de reabilitare, spune edilul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Monumentul Eroilor dintr-o comună gălățeană, acoperit cu un brad uriaș de Crăciun